Πρόσληψη ατομική

Γνωστοποιεί ότι θα προσλάβει έναν/μίαμε σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, για την κάλυψη των αναγκών του ως "(1) Ειδικό/κή Σύμβουλο", ο Δήμαρχος Νέας Προποντίδας του Νομού Χαλκιδική.

Οι ενδιαφερόμενοι/νες πρέπει να έχουν τα εξής γενικά προσόντα διορισμού:

  1. Να είναι Έλληνες Πολίτες.
  2. Να έχουν συμπληρώσει το εικοστό πρώτο (21ο ) έτος της ηλικίας τους
  3. Να είναι υγιείς.
  4. Να μην διώκονται ποινικά και να μην έχουν κώλυμα διορισμού για τους λόγους που αναφέρονται στο άρθρο 16 του Ν. 3584/2007.
  5. Να μην έχουν απολυθεί από άλλη θέση δημόσιας υπηρεσίας ή ΟΤΑ ή άλλου Νομικού Προσώπου του δημόσιου τομέα για πειθαρχικούς λόγους (άρθρο 17 του Ν. 3584/2007).
  6. Οι άντρες να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να έχουν απαλλαγεί νόμιμα από αυτές.

Οι ενδιαφερόμενοι/νες καλούνται να υποβάλουν τις αιτήσεις τους, το βιογραφικό σημείωμα και τα απαραίτητα δικαιολογητικά από την ημέρα δημοσίευσης της ανακοίνωσης αυτής στον τοπικό Τύπο και μέχρι την Παρασκευή 22.6.2018, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς προσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στην ακόλουθη διεύθυνση:

  • Βιθυνίας 2, Τ.Κ. 63200, Νέα Μουδανιά, απευθύνοντάς την στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού και Διοικητικής Μέριμνας (τηλ. επικοινωνίας: 23730-25887 και 23730-25533).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικά, το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των ενδιαφερομένων.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βουλή: Οκτάωρη συνεδρίαση της αρμόδιας επιτροπής, για το ν/σ με το νέο δικαστικό χάρτη

Στη συνεδρίαση, παρόντες ήταν 20 αρμόδιοι εξωκοινοβουολευτικοί φορείς, οι οποίοι είχαν κληθεί για να εκφράσουν …