Δικαιολογητικά διεκδίκησης κενών θέσεων εργασίας

Ανακοινώνει ότι θα προσλάβει προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού έξι (6) ατόμων, προς κάλυψη της ανάγκης πυρασφάλειας,  Δήμος Άκτιου-Βόνιτσας ύστερα από την υπ’ αριθ. 125/2018 (ΑΔΑ: 7ΘΖΚΩ6Ζ-ΘΧΕ) απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου η οποία επικυρώθηκε με την αρίθ.πρωτ.114585/13- 06-2018 απόφαση του Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου Δυτικής Ελλάδος και Ιονίου, ως "6 ΥΕ ΓΕΝΙΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ."

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

  1. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας
  2. Υπεύθυνη δήλωση ότι πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους μόνιμους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του ν. 3584/07
  3. Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης, ΑΦΜ, ΑΜΚΑ, Αριθμό Μητρώου ΙΚΑ.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στα γραφεία του Δήμου Άκτιου- Βόνιτσας (Δ/νση: Ε.ΔΕΛΗΓΙΩΡΓΗ 2, τηλ: 2643360116-117) και αρμόδιος για την παραλαβή είναι ο υπάλληλος κ. Μπεκιαράκης Θεόδωρος κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Νέα «πυρά» Θεοχαρόπουλου κατά Κασσελάκη: «Το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών δεν είναι καλό»

«Αντικειμενικά οι ευθύνες του αρνητικού αποτελέσματος αφορούν κυρίως τον ίδιο τον πρόεδρο» Κριτική στον πρόεδρο …