Νέα δεδομένα στην δολοφονία Ζαφειρόπουλου-Το σημείωμα του δράστη

Ένα χειρόγραφο σημείωμα προς την αστυνομία άφησε στο εσωτερικό ενός κοσμηματοπωλείου ο καταζητούμενος για την άγρια δολοφονία του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου αφού πρώτα διέπραξε ένοπλη ληστεία.

Ο άνδρας από την Αλβανία μαζί με τέσσερις ομοεθνείς του εισέβαλλε σε κοσμηματοπωλείο στο Ζωγράφου και άρπαξε τιμαλφή μεγάλης αξίας όμως λίγο πριν φύγει έγραψε ένα γράμμα προς τους αστυνομικούς που τον αναζητούν.

«Στην υπόθεση Ζαφειρόπουλου είμαστε και οι δύο θύματα. Ναι κάνω ληστείες, αλλά δεν είμαι εκτελεστής» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κακοποιός που υπέγραψε ως «Φτερωτός Μαραντόνα».

Η αστυνομία πλέον γνωρίζει πως ο ένας από τους δολοφόνους του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου βρίσκεται στην Αθήνα και τον αναζητά για τον συλλάβει.

Το σημείωμα γράφει τα εξής:

«ΠΡΟΣ ΓΑΔΑ… Στην υπόθεση του κυρίου Ζαφειρόπουλου είμαστε και οι δύο θύματα. Αυτό σας το γράφω επειδή ξέρω να παίρνω την ευθύνη μου. Αν σε περίπτωση γνώριζα ότι θα γινόταν έτσι όπως έγινε. Δεν το ήξερα … Μου την έφερε. Ναι, κάνω ληστείες αλλά δεν είμαι εκτελεστής. Δεν παίρνω μέρος σε τέτοια πράγματα. Φτερωτός Μαραντόνα.»

Το χρονικό

Στις 12 Οκτωβρίου 2017 δύο Αλβανοί πήγαν στο δικηγορικό γραφείο του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου για τον εκφοβίσουν, για λογαριασμό ομοεθνών του που βρίσκονταν στη φυλακή. Τότε ο ένας πυροβόλησε με αποτέλεσμα ο δικηγόρος να χάσει τη ζωή του.

Στα τέλη του ίδιου μήνα οι αστυνομικοί συνέλαβαν στην Πάτρα έναν 32χρονο που φέρεται ως ο άνθρωπος που σκότωσε τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο.

Ο συνεργός του είχε προλάβει να εξαφανιστεί και δεν εντοπίστηκε.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Γεωργιάδης: Θα ήθελα να δω στην γιορτή της ΝΔ Καραμανλή και Σαμαρά

Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης σημείωσε, ωστόσο, ότι η απουσία των Καραμανλή και Σαμαρά «δεν …