60χρονος ασελγούσε σε εξάχρονο κοριτσάκι

Σοκ έχει προκαλέσει η υπόθεση ασέλγειας σε βάρος ενός εξάχρονου κοριτσιού, που αποκαλύφθηκε πριν από περίπου μια εβδομάδα, στην τοπική κοινωνία της Έδεσσας. Ένας 60χρονος άνδρας κατηγορείται ότι προσέφερε καραμέλες και μπισκότα στο ανήλικο κοριτσάκι προκειμένου να το δελεάσει και να το πάει σπίτι του. Το παιδάκι ανυποψίαστο γι΄αυτό που θα ακολουθούσε δέχτηκε. Όταν πήγαν στο σπίτι του, ο 60χρονος φέρεται να ασέλγησε σε βάρος του εξάχρονου κοριτσιού.

Tο ματωμένο φόρεμα ενός 6χρονου κοριτσιού και η παρατηρητικότητα της μητέρας αποκάλυψαν τη φρίκη που έζησε το μικρό παιδί στα χέρια ενός 60χρονου που βρήκε ευκαιρία να ασελγήσει στο άσπιλο κορμάκι του, ικανοποιώντας τις ανώμαλες ορέξεις του, σύμφωνα με το "eleftherostypos".

Η μικρή επιστρέφοντας σπίτι της (μόλις 20 μέτρα μακριά από το σπίτι του 60χρονου) ήταν φοβισμένη. Όταν η μητέρα και η γιαγιά της παρατήρησαν κηλίδες αίματος στο φόρεμά της, άρχισαν να τη ρωτούν τι είχε συμβεί. Τότε το κοριτσάκι αποκάλυψε τα πάντα. Ο 60χρονος όταν πληροφορήθηκε ότι το παιδί μίλησε γι΄αυτό που συνέβη και οι γονείς του το κατήγγειλαν στην αστυνομία, αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει πίνοντας φυτιφάρμακο.

Η Εισαγγελία Έδεσσας άσκησε ποινική δίωξη εναντίον του 60χρονου ο οποίος φρουρείται στο νοσοκομείο όπου βρίσκεται. Αυτό που αναμένεται τώρα είναι η ιατροδικαστική εξέταση.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μητσοτάκης: Χειροπιαστές οι ενέργειές μας ώστε να συγκλίνουν τα νησιά μας προς την αειφορία

«Η νησιωτικότητα να συνδυάζεται με δράσεις που θα προωθούν την ανάπτυξη σε αρμονία με το …