Διαμαρτυρία θανατοποινίτη ότι πονούσε την ώρα που ξεψυχούσε

Με θανατηφόρο ένεση εκτελέστηκε ένας σίριαλ κίλλερ στο Τέξας και διαμαρτυρήθηκε για οδυνηρή αίσθηση καψίματος καθώς ξεψυχούσε.

Ο Ντάνι Μπάιμπλ άρχισε να αναπνέει βαριά, είχε σπασπούς και μουρμούριζε ότι πονάει και ότι τον έκαιγε καθώς πέθαινε από ένα θανατηφόρο κοκτέιλ φαρμάκων στις φυλακές του Τέξας, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες.

Ο 66χρονος είχε ομολογήσει την ενοχή του για τη δολοφονία τεσσάρων ατόμων, συμπεριλαμβανομένου του γιου της αδερφής του, κατά τη διάρκεια ενός επεισοδίου βιασμού και δολοφονίας.

Τον αποκαλούσαν «δολοφόνο του πάγου» εξαιτίας του εργαλείου που χρησιμοποίησε το 1979 για να σκοτώσει μια γυναίκα.

Ο Μπάιμπλ εκτελέστηκε, παρά την ένσταση της τελευταίας στιγμής από τους δικηγόρους του ότι οι φλέβες του ήταν πολύ διακυβευμένες για μια θανατηφόρα ένεση.

Σύμφωνα με την έκθεση θανάτου του, πήρε βαθιές αναπνοές και είπε ότι καίγεται πριν κλείσει το ένα μάτι, ροχαλήσει και παραμείνει σιωπηλός.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Β. Ιρλανδία: Ζητούμενο και σήμερα η ειρήνη

Στα 11 του ο Αντι Ρόουβεν επέζησε μίας από τις χειρότερες βομβιστικές επιθέσεις του εμφυλίου …