Διανομή προϊόντων στους δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ

Την Τρίτη 3 Ιουλίου από τις 9.00 έως τις 13.00 στον χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου (στο -1 υπόγειο του Δημαρχιακού Μεγάρου), θα γίνει διανομή προϊόντων στους δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ, από το Δήμο Ηρακλείου Αττικής σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής, στους δικαιούχους, στο πλαίσιο του προγράμματος.

Οι δικαιούχοι θα ειδοποιηθούν έγκαιρα και ατομικά, με γραπτό μήνυμα στο κινητό τους τηλέφωνο. Οι δικαιούχοι θα πρέπει να προσκομίζουν σε έντυπη μορφή τον Α.Μ.Κ.Α. ή το αντίγραφο της αίτησης του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) που έχουν υποβάλλει.

Η παραλαβή των προϊόντων μπορεί να γίνει από οποιοδήποτε ενήλικο μέλος του νοικοκυριού.

Προσοχή: Η διανομή αφορά προϊόντα νωπά και, ανά περίπτωση, ογκώδη. Συνιστάται οι δικαιούχοι να έχουν μαζί τους για την μεταφορά κάποιο κατάλληλο μέσο (π.χ. καρότσι λαϊκής).


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ράλι για τις μετοχές της Trump Media & Technology 

Ράλι άνω του 33% (στα 43,27 δολ.) καταγράφουν οι μετοχές της εταιρείας του Ντόναλντ Τραμπ, …