Υποτροφίες σε φοιτητές

Σχετικά με το Πρόγραμμα οικονομικής ενίσχυσης επιμελών φοιτητών/τριων που ανήκουν σε Ευπαθείς Κοινωνικές Ομάδες (ΕΚΟ) – ακαδ. έτους 2017-2018 Β΄ Κύκλος και υλοποιείται κατόπιν Κοινής Υπουργικής Απόφασης (ΚΥΑ) των Υπουργών Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων κ. Κώστα Γαβρόγλου και Αν. Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Αλέξη Χαρίτση (Απόφαση 64833/Z1/24-4-2018, ΦΕΚ 1625/B/10-5-2018), ανακοινώνεται ότι οι φοιτητές/φοιτήτριες που προέρχονται από περιοχές που επλήγησαν από τις φυσικές καταστροφές του μηνός Ιουνίου 2018, θα ενισχυθούν με δέκα μόρια (10) σε περίπτωση που θα δηλώσουν το κριτήριο μοριοδότησης Β.2.7. του κεφαλαίου Γ΄ της παρούσας πρόσκλησης.

Επιπλέον, επισημαίνεται ότι οι φοιτητές/τριες που έχουν ήδη υποβάλει ηλεκτρονική αίτηση έχουν τη δυνατότητα έως την καταληκτική προθεσμία να την τροποποιήσουν, επιλέγοντας άρση οριστικοποίησης, διορθώνοντας ενδεχόμενα λάθη ή αβλεψίες και να προσθέσουν τυχόν κριτήρια μοριοδότησης για λόγους που συντρέχουν.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Στο 60% το κόστος στέγασης στην Ελλάδα για όσους λαμβάνουν έως και 1450 ευρώ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 14.04.25 22:11 efsyn.gr Η δυσανάλογη αύξηση των τιμών των κατοικιών σε σύγκριση με …