Απεγνωσμένες προσπάθειες επιβατών σκάφους να σωθούν σε ναυάγιο (VIDEO&ΦΩΤΟ)

Τρομοκρατημένοι επιβάτες ενός φέρι μποτ στην Ινδονησία βρέθηκαν σήμερα στο παγωμένο νερό όταν το σκάφος στο οποίο επέβαιναν βυθίστηκε μέσα σε λίγα λεπτά, εξαιτίας ενός ρήγματος που δημιουργήθηκε στο κάτω μέρος του.

Το ναυάγιο συνέβη στον πορθμό του Σελαγιάρ, ανοικτά της Ινδονησίας, το απόγευμα της Τρίτης (τοπική ώρα) και οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για τέσσερις νεκρούς.

Το KM Lestari μετέφερε 139 επιβάτες και 48 οχήματα (μεταξύ των οποίων πολλά φορτηγά και λεωφορεία) και και εκτελούσε το δίωρο δρομολόγιο που ενώνει την Μπίρα, στο νησί Σουλαγουέζι, με την Παματάτα, στο νησί Σελαγιάρ.

Περίπου 15 λεπτά πριν φτάσει στο λιμάνι της Παματάρα, το σκάφος άρχισε να μπάζει νερά και να βυθίζεται με αστραπιαίο ρυθμό.

Προτού καταφθάσουν τα σκάφη διάσωσης, αρκετοί επιβάτες είχαν βρεθεί στο νερό, μαζί τους και οχήματα. Η επιχείρηση διάσωσης είναι ακόμα σε εξέλιξη, ενώ υπάρχουν φόβοι ότι ο αριθμός των νεκρών θα αυξηθεί. Το έργο των διασωστών δυσχεραίνουν σημαντικές οι κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φωτιά τώρα στην Κερατέα

Φωτιά τώρα, απόγευμα Δευτέρας 27.5.2024, στην Κερατέα στην περιοχή Δημολάκι του δήμου Λαυρεωτικής   Σύμφωνα …