Ξανά έξω από το υπουργείο Οικονομικών η ΠΟΕΔΗΝ

Για μία ακόμη φορά θα συγκεντρωθούν έξω από το υπουργείο Οικονομικών οι συνδικαλιστές της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) στις 16 Ιουλίου.

Η συγκέντρωση των συνδικαλιστικών στελεχών και εργαζομένων που είχε εξαγγείλει για αύριο η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ), αναβάλλεται λόγω απουσίας του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου και του αναπληρωτή υπουργού, Γιώργου Χουλιαράκη, στο εξωτερικό.

Οι εκπρόσωποι της ΠΟΕΔΗΝ δηλώνουν αποφασισμένοι να συναντήσουν τον υπουργό και η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 16 Ιουλίου στις 19.00 έξω από το Yπουργείο Οικονομικών, στο Σύνταγμα.

Στις κινητοποιήσεις θα συμμετάσχουν, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ, η Ανώτατη Διοίκηση Ενώσεων Δημοσίων Υπαλλήλων (ΑΔΕΔΥ) καθώς και άλλες ομοσπονδίες του Δημοσίου.

Οι μειωμένες δαπάνες για τη δημόσια υγεία, τα επιδόματα επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας και η ένταξη στα βαρέα και ανθυγιεινά επαγγέλματα είναι μερικά από τα πάγια θέματα που επιθυμούν να συζητήσουν τα μέλη της ΠΟΕΔΗΝ με τον υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο.

«Θα είμαστε κάθε ημέρα εκεί, πιο αποφασισμένοι και πιο οργανωμένοι» αναφέρει χαρακτηριστικά η ΠΟΕΔΗΝ στην ανακοίνωσή της.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Νέα δημοσκόπηση της MARC για τον ΑΝΤ1

Νέα δημοσκόπηση της MARC για λογαριασμό του ΑΝΤ1 Συγκεκριμένα στην εκτίμηση αποτελέσματος, ΝΔ 33,8%, ο …