Τα απαραίτητα προσόντα προσλήψεων

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ (ΕΙΠ), μέλος του Διεθνούς Δικτύου Ινστιτούτων Παστέρ, είναι ερευνητικό ινστιτούτο, ΝΠΙΔ, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Λειτουργεί προς όφελος του δημοσίου συμφέροντος για την προαγωγή της βιοϊατρικής έρευνας, της καινοτομίας και τη διασφάλιση της Δημόσιας Υγείας μέσω της λειτουργίας Εθνικών Εργαστηρίων Αναφοράς καθώς και της προμήθειας, παραγωγής και διάθεσης εμβολίων και βιολογικών προϊόντων. Εποπτεύεται από τη Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων καθώς και από το Υπουργείο Υγείας.

Η πρόσκληση αναφέρεται στις δραστηριότητες της Μονάδας Εμβολίων του ΕΙΠ και αφορά την θέση Ειδικευμένου Προσώπου, για τη λειτουργία της Μονάδας Παραγωγής Εμβολίων και Ενέσιμων Φαρμακευτικών Προϊόντων και Προϊσταμένου του Τμήματος Ποιοτικού Ελέγχου.

Απαραίτητα προσόντα:

  • Να κατέχει πτυχίο, πιστοποιητικό ή άλλο τίτλο σπουδών που χορηγείται μετά από πανεπιστημιακό κύκλο σπουδών ή άλλο κύκλο σπουδών ο οποίος αναγνωρίζεται ως ισότιμος στην Ελλάδα, με ελάχιστη διάρκεια τέσσερα έτη θεωρητικής και πρακτικής διδασκαλίας σε έναν από τους ακόλουθους επιστημονικούς κλάδους: φαρμακευτική, ιατρική, κτηνιατρική, χημεία, φαρμακευτική χημεία και φαρμακευτική τεχνολογία, βιολογία.
  • Να έχει διετή τουλάχιστον πρακτική εμπειρία σε μία ή περισσότερες επιχειρήσεις που έχουν άδεια παραγωγής, σε δραστηριότητες παραγωγής ή στον τομέα της ποιοτικής ανάλυσης φαρμάκων, ποσοτικής ανάλυσης των δραστικών ουσιών, καθώς και των δοκιμών και επαληθεύσεων που είναι αναγκαίες για την εξασφάλιση της ποιότητας των φαρμάκων. Η εμπειρία σε δραστηριότητες παραγωγής ή ποιοτικής ανάλυσης ενέσιμων προϊόντων για ανθρώπινη ή κτηνιατρική χρήση είναι επιθυμητή, θα εκτιμηθεί ιδιαιτέρως και θα θεωρηθεί επιπρόσθετο προσόν.
  • Εμπειρία κατ’ ελάχιστο σε μικροβιολογικούς ελέγχους και σε ενόργανες μεθόδους χημικής ανάλυσης (π.χ. διαθλασιμετρία, φασματοφωτομετρία ορατού-υπεριώδους, φλογοφωτομετρία και χρωματογραφικές μέθοδοι), άριστη γνώση χειρισμού εργαστηριακού εξοπλισμού και εμπειρία σε στήσιμο και επικύρωση αναλυτικών μεθόδων
  • Γνώση ρυθμιστικών κανόνων δημιουργίας και έγκρισης φακέλων προϊόντων, εμπειρία χρήσης επιστημονικών βάσεων δεδομένων και αποδεδειγμένη δυνατότητα συγγραφής τεχνικών κειμένων και εκθέσεων θα εκτιμηθεί ιδιαιτέρως και θα θεωρηθεί επιπρόσθετο προσόν.
  • Άριστη γνώση διαδικασιών ποιότητας, παραγωγής και συσκευασίας και εξοικείωση με τις Αρχές των Κανόνων Καλής Εργαστηριακής Πρακτικής/ Κανόνων Καλής Παραγωγής
  • Άριστη γραπτή και προφορική γνώση της Αγγλικής και επιθυμητή γνώση της Γαλλικής
  • Άριστη γνώση και δεξιότητες στη χρήση Η/Υ σε επίπεδο εργασίας
  • Υψηλό επίπεδο προσωπικής και επαγγελματικής δεοντολογίας και ακεραιότητας
  • Αναλυτική σκέψη και ικανότητες επίλυσης προβλημάτων
  • Πνεύμα ομαδικότητας και συνεργασίας

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο Ανθρωπίνων Πόρων 210 6478857, 210 6478858 [κα Φένια Καλογεροπούλου ή κα Ρένα Τσαγκαρίδου] ή και στην ηλεκτρονική διεύθυνση prosopiko@pasteur.gr


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Survivor 2024: «Στην κόψη του ξυραφιού» οι σχέσεις Περπατάρη και Ταλαδιανού

«Για να το είπα, σαν βλάκας θα έκανε», σχολίασε ο Περπατάρης Σε οριακό επίπεδο έχει …