Τα έργα και οι ημέρες της ψευτό-"Διοίκησης" του Ε.Κ. Πάτρας

"Τα έργα και οι ημέρες της ψευτό-«Διοίκησης» του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πάτρας κατά τη διάρκεια των τελευταίων 8 μηνών, είναι πλέον γνωστά σε όλη την Ελλάδα.

Όλα ξεκίνησαν στις 14 Νοέμβρη 2017, όταν το απερχόμενο Προεδρείο παρεμποδίστηκε να υλοποιήσει την καταστατική εκλογοαπολογιστική του συνέλευση με τραμπουκισμούς, προπηλακισμούς και φασιστικού τύπου επιθέσεις.

Η νέα «Κοινοπραξία», πανελλαδικά μοναδική για το Συνδικαλιστικό Κίνημα, μεταξύ καιροσκόπων «συνδικαλιστών» (που ενδιαφέρονται για την διατήρηση της καρέκλας), του ΜΕΤΑ (που λειτουργεί ως συγκοινωνούν δοχείο με τους καιροσκόπους «συνδικαλιστές») και του ΠΑΜΕ (που λειτουργεί ως μηχανισμός επιβολής απόψεων διαμέσου της βίας) είναι πλέον γεγονός.

Ο σκοπός είναι ένας: Η παρεμπόδιση των δημοκρατικών διαδικασιών στο Ε.Κ. Πάτρας και η – διά της βίας – πραξικοπηματική άλωσή του.

Ο τρόπος για να το πετύχουν είναι ο ίδιος που εφαρμόζουν οι φασιστικές ομάδες και τα φασιστικά καθεστώτα σε όλο τον κόσμο: βία, απειλές, ψεύδη, συκοφαντίες, σπίλωση υπολήψεων, καταλήψεις, περιφρόνηση της Δημοκρατίας.

Πώς να χαρακτηρίσει κανείς την επιστράτευση, άσχετων με το Ε.Κ. Πάτρας, ομάδων για την παρεμπόδιση των Νόμιμων αρχαιρεσιών του Ε.Κ. Πάτρας τον Δεκέμβριο του 2017, πρακτική που παραπέμπει σε άλλες εποχές και σε φασιστικά καθεστώτα;

Πώς να χαρακτηρίσει κανείς την βίαιη απομάκρυνση υπαλλήλου, τις ύβρεις, την ηθική απαξίωση, την διάλυση της διοικητικής και λογιστικής οργάνωσης και την εξαφάνιση των αρχείων του Ε.Κ. Πάτρας;

  • Όταν η «Κοινοπραξία» δηλώνει επίσημα διά του «νταή» εταίρου της (ΠΑΜΕ), ότι το δίκιο θα το διεκδικήσουν μόνοι τους και όχι στα δικαστήρια, καταλαβαίνει κανείς το μέγεθος της ανομίας και της φασιστικής νοοτροπίας που την χαρακτηρίζει.

Με τις πράξεις τους, όχι μόνο δεν υπερασπίζονται το θεσμό του Συνδικαλιστικού Κινήματος, ο οποίος βάλλεται ούτως ή άλλως, αλλά τον απαξιώνουν ακόμη περισσότερο καλώντας τους εργαζόμενους σε έναν ιδιότυπο «εμφύλιο» πόλεμο μεταξύ των εργαζομένων παρακινώντας σε αγνόηση αποφάσεων της Δικαιοσύνης.

  • Θέλουν να «διοικούν» μόνο διά της βίας.
  • Είναι ξεκάθαρο πλέον σε όλους, ότι δεν την αντέχουν την πολλή Δημοκρατία!

Όμως, όποια και αν είναι τα μικροσυμφέροντα αυτής της «λυκοφιλίας», όσο και αν προσπαθούν να υποβαθμίσουν τον αγώνα του Νόμιμου Προεδρείου όπου είχε εκλεγεί με Νόμιμες & Δημοκρατικές Διαδικασίες βάσει του Ν. 1264/82 και του Καταστατικού του Ε.Κ. Πάτρας, εμείς δηλώνουμε απερίφραστα ότι δεν θα το καταφέρουν.

  • Ο Αγώνας δεν τσαλακώνεται και δεν πετιέται στον κάλαθο των αχρήστων!
  • Ο Αγώνας Αποτυπώνεται και Αξιολογείται στις συνειδήσεις όλης της κοινωνίας!

Ο Αγώνας – φυσικά – συνεχίζεται ώστε να υπερισχύσει και να επικρατήσει η Δημοκρατία και η Δικαιοσύνη στο Δευτεροβάθμιο Όργανο Εκπροσώπησης Εργαζομένων της περιοχής μας.

Όπως λέει και ο λαός, «το ψέμα έχει κοντά ποδάρια»!

Σταυρούλα Παναγοπούλου - Νικολάου"


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Νέα δημοσκόπηση της MARC για τον ΑΝΤ1

Νέα δημοσκόπηση της MARC για λογαριασμό του ΑΝΤ1 Συγκεκριμένα στην εκτίμηση αποτελέσματος, ΝΔ 33,8%, ο …