Ατομική θέση απασχόλησης

Ανακοινώνει την σύναψη σύµβασης µίσθωσης έργου µε ένα (1) άτοµο ως Επιστηµονικό συνεργάτη για το 1ο πακέτο εργασίας: «Χωρική ανάλυση στις πόλεις πρωτοπόρους και στις πόλεις ακολούθους», για την υλοποίηση του έργου ‘Progireg’ στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράµµατος HORIZON 2020, ο ∆ήµος Πειραιά.

Στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράµµατος ‘HORIZON 2020’ υλοποιείται το έργο µε τίτλο ‘productive Green Infrastructure for post-industrial urban regeneration’ και ακρωνύµιο ‘proGIreg’, στο οποίο ο ∆ήµος Πειραιά συµµετέχει ως εταίρος, σύµφωνα µε την υπ’ αρ. 906/20-12-2017 απόφαση του ∆ηµοτικού Συµβουλίου µε την οποία εγκρίθηκε η συµµετοχή του ∆ήµου Πειραιά σε αυτό. Στο έργο, συνολικού προϋπολογισµού 10.432.512,01 € συµµετέχουν 35 εταίροι από 11 χώρες και θα διαρκέσει 60 µήνες και συγκεκριµένα από 01-06-2018 έως 31-05-2023.

Ο προϋπολογισµός που αντιστοιχεί στον ∆ήµο Πειραιά ανέρχεται στο ποσόν των 83.148,75 € και χρηµατοδοτείται κατά 100% από πόρους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Σκοπός του έργου είναι να αναδείξει την ενσωµάτωση λύσεων προερχόµενων από τη φύση (Natural Based Solutions) σε µοντέλα τα οποία έχουν πολλαπλά οφέλη για την οικονοµική, κοινωνική και οικολογική αναζωογόνηση υποβαθµισµένων αστικών περιοχών. Τέσσερεις (4) πρωτοπόρες πόλεις-εταίροι του έργου ‘proGIreg’ (Dortmund, Turin, Zagreb και Nigbo) θα δηµιουργήσουν πιλοτικές εφαρµογές, ενώ πόλειςακόλουθοι όπως η πόλη του Πειραιά θα συνεισφέρουν στη δηµιουργία των εφαρµογών αυτών και θα κάνουν παράλληλα ένα στρατηγικό σχέδιο για την διαχείριση των χώρων πρασίνου που διαθέτουν, µε χρήση NBS.

Η αίτηση συµµετοχής των υποψήφιων και τα σχετικά δικαιολογητικά υποβάλλονται στο Πρωτόκολλο του ∆ήµου Πειραιά είτε αυτοπροσώπως, είτε µε άλλο εξουσιοδοτηµένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρηµένη από δηµόσια αρχή, εντός της ανωτέρω προβλεπόµενης αποκλειστικής προθεσµίας, κατά τις εργάσιµες ηµέρες και τις ώρες 9:00 π.µ. – 15:00 µ.µ., έως και 20-07-2018.

Η αίτηση µπορεί να υποβάλλεται και ταχυδροµικά µε συστηµένη επιστολή στην διεύθυνση:

  • ∆ήµος Πειραιά, ∆ραγάτση 12, Τ.Κ. 18535 Πειραιάς Ν. Αττικής, απευθύνοντάς την στο Τµήµα Προσωπικού Ιδιωτικού ∆ικαίου, εφόσον η αποστολή της εντός της ανωτέρω προθεσµίας αποδεικνύεται από σφραγίδα ταχυδροµείου ή άλλο αποδεικτικό µέσο.

Αιτήσεις και δικαιολογητικά που θα υποβληθούν µετά την παραπάνω ηµεροµηνία θα αποκλείονται από τη διαδικασία της αξιολόγησης.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΟΠΕΚΑ. Πότε και πως θα πάρουν οι δικαιούχοι τα δωρεάν βιβλία

ΟΠΕΚΑ. Πότε και πως θα πάρουν οι δικαιούχοι τα δωρεάν βιβλία. Τις πρώτες ημέρες του …