Συναυλία με ΔΩΡΕΑΝ είσοδο

Στον αύλειο χώρο του Αρχαιολογικού Μουσείου Πειραιά θα πραγματοποιηθεί συναυλία- αφιέρωμα στο Μάνο Χατζιδάκι με τους Ηλία Λιούγκο και Έλλη Πασπαλά, την Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018.

Η συναυλία θα ξεκινήσει στις 9μμ, έχει ελεύθερη είσοδο και έχει το γενικό τίτλο «Στις αγορές του Μάνου Χατζιδάκι» πραγματοποιείται, από την Περιφέρεια Αττικής και την Εφορεία Αρχαιοτήτων Πειραιώς & Νήσων, στο συγκεκριμένο χώρο (Χαρ. Τρικούπη 31, Πειραιάς), στο πλαίσιο μιας κοινής προσπάθειας ανάδειξης του Αρχαιολογικού Μουσείου Πειραιά και του ευρισκόμενου στον περιβάλλοντα χώρο αρχαίου θεάτρου.

Να σημειωθεί ότι η Περιφέρεια Αττικής έχει εντάξει στο πρόγραμμά της την αποκατάσταση του αρχαίου θεάτρου, με στόχο την πλήρη επαναλειτουργία του και χρηματοδοτεί από ίδιους πόρους τις μελέτες, που έχουν ήδη ολοκληρωθεί και τα έργα αποκατάστασης που είναι σε φάση εγκρίσεων και δημοπράτησης.

Παίζουν οι μουσικοί:

  • Στέλλα Κυπραίου (κιθάρα)
  • Στάθης Κιόσογλου (Κλαρίνο,φλάουτο)
  • Μιλτιάδης Παπαστάμου (βιολί, μαντολίνο)
  • Δέσποινα Στεφανίδου (πιάνο)
  • Ενορχήστρωση: Στέλλα Κυπραίου.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα την Κυριακή 19.5.2024

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο πλαίσιο διεξαγωγής του Διεθνή Ποδηλατικού Γύρου με την επωνυμία: «Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος …