7μηνη θέση με συνολικές αποδοχές 5.600 ευρώ

Στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «ΠΜΣ Δημιουργική Γραφή 2015-2017», με επιστημονικά υπεύθυνο τον κ. Κωτόπουλο Τριαντάφυλλο, Αναπληρωτή Καθηγητή του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών ΠΔΜ, ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας (ΕΛΚΕ ΠΔΜ), προτίθεται να αναθέσει σε ένα (1) άτομο για συνολικό διάστημα 7 μηνών με δυνατότητα ανανέωσης και με ανώτατο συνολικό προϋπολογισθέν ποσό 5.600,00 € (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ και των νόμιμων κρατήσεων), και σε περίπτωση παράτασης του έργου μέχρι τη λήξη αυτής με αντίστοιχη αναπροσαρμογή του ποσού, με σύμβαση έργου τα εξής:

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΡΓΟΥ

Υποστήριξη και προγραμματισμός στην τηλεκπαίδευση και στη συντήρηση λειτουργικών συστημάτων του Μεταπτυχιακού.

Παραδοτέα

  • Υποστήριξη και προγραμματισμός του συστήματος της τηλεκπαίδευση του προγράμματος
  • Λειτουργία, προγραμματισμό και υποστήριξη διακομιστή βάσεων δεδομένων και ιστοσελίδων του προγράμματος
  • Τεχνική και μηχανογραφική υποστήριξη του έργου

Η εκτέλεση του έργου θα πραγματοποιηθεί στους χώρους του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στη Κοζάνη.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ – ΚΡΙΤΗΡΙΑ

  • Πτυχίο ΠΕ Πληροφορικής  Καλή γνώση Αγγλικών
  • Επαγγελματική εμπειρία συναφούς αντικειμένου στην τεχνική υποστήριξη θεμάτων πληροφορικής, εγκατάστασης & συντήρησης λειτουργικών συστημάτων εκπαιδευτικών δομών.

Για πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται τηλεφωνικά στο 2461056440 (κα. Ιακωβίδου Χρύσα).

Η αξιολόγηση των υποβαλλόμενων προτάσεων θα πραγματοποιηθεί από τριμελή επιτροπή αξιολόγησης. Ο Υποψήφιος που επιθυμεί να υποβάλει ένσταση σχετικά με το αποτέλεσμα (απόφαση αποδοχής αποτελεσμάτων) δικαιούται να προσφύγει (είτε με φυσική παρουσία είτε ταχυδρομικά) στον Ειδικό Λογαριασμό Κονδυλίων Έρευνας ΠΔΜ στη Δ/νση:

  • Πάρκο Αγίου Δημητρίου, Κοζάνη, Τ.Κ 50100) εντός 5 ημερών (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) από την επομένη της ημερομηνίας ανάρτησης της απόφασης αποδοχής αποτελεσμάτων στη Διαύγεια και στην ιστοσελίδα του ΕΛΚΕ ΠΔΜ.

Ο υποψήφιος έχει υποχρέωση να ενημερώνεται για την ανάρτηση των αποτελεσμάτων από την ιστοσελίδα της Επιτροπής Ερευνών http://rc.uowm.gr/ καθώς και από τη Διαύγεια (Φορέας: Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, Οργ. Μονάδα: Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας, Είδος: Πίνακες Επιτυχόντων, Διοριστέων & Επιλαχόντων).

Οι υποψήφιοι έχουν δικαίωμα πρόσβασης στα έγγραφά τους, καθώς και σε αυτά των συνυποψηφίων τους, κατόπιν γραπτής τους αίτησης και υπό τις προϋποθέσεις του άρθρου 5 του Ν. 2690/1999 (ΦΕΚ Α΄ 45/9.3.1999).


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ανδρουλάκης: Από τη Σέριφο ξεκινάει τις περιοδείες ενόψει Ευρωεκλογών

Από την Τετάρτη ο Ν. Ανδρουλάκης θα περιοδεύσει στους νομούς της Κρήτης Από τη Σέριφο …