Στην κορυφή του κόσμου η Γαλλία! (VIDEO&ΦΩΤΟ)

Το δεύτερο Παγκόσμιο Κύπελλο της ιστορίας της κατέκτησε η εθνική Γαλλίας, επικρατώντας 4-2 της Κροατίας στο «Λουζνίκι» της Μόσχας, στην καταληκτική αναμέτρηση του Μουντιάλ της Ρωσίας.

Σε έναν από τους πιο «γεμάτους» τελικούς στην ιστορία της διοργάνωσης, οι «τρικολόρ» είχαν αποτελεσματικότητα, ποιότητα και αρκετή δόση τύχης για να επαναλάβουν τον άθλο του 1998.

Εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου κατέκλεισαν τον πασίγνωστο κεντρικό δρόμο της πρωτεύουσας, Champs-Elysees.

Ο ξέφρενος πανηγυρισμός Μακρόν και το φιλί στην πρόεδρο της Κροατίας!

"Ήρθαμε να πάρουμε το κύπελλο", δήλωσε ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν, στη συνάντηση που είχε στο Κρεμλίνο με τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντιμίρ Πούτιν πριν από τον τελικό του Μουντιάλ σήμερα. Και όταν αυτό συνέβη το πανηγύρισε και με το παραπάνω.

Η πρώτη κυρία της Γαλλίας δεν πανηγύρισε εξίσου ξέφρενα.

Μετά το φινάλε της μεγάλης αναμέτρησης, η πρόεδρος της Κροατίας συνεχάρη τον Εμανουέλ Μακρόν για τη νίκη της ομάδας, ενώ η κάμερα τους «συνέλαβε» να αγκαλιάζονται και να φιλιούνται σταυρωτά!


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΥΠΕΘΟ: Για πρώτη φορά με ελάχιστο τίμημα και ηλεκτρονικές δημοπρασίες οι παραχωρήσεις αιγιαλών

Για τις παραχωρήσεις που θα γίνουν ώς τις 31 Δεκεμβρίου 2025 έχει τεθεί μία ακόμη …