dav

Με δάκρυα στα μάτια και απελπισία έψαχναν τους ανθρώπους τους (VIDEO)

dav

Ο εφιάλτης που βίωσαν όλοι χθες στην Ανατολική Αττική, είναι ένας εφιάλτης χωρίς τέλος. Μέσα στον παινικό την αποπνικτική ατμόσφαιρα, τις φλόγες που πλησίαζαν, χωρίστηκαν οικογένειες και παρέες.

Όπως η περίπτωση της Ειρήνης Ρούσσου που πλέον ψάχνει να βρει την κολλητή της φίλη, με δάκρυα στα μάτια σε έναν κατεστραμμένο από τη φωτιά τόπο.

«Ψάχνω την κολλητή μου φίλη, την Στέλλα Χριστοφίδου, 59 ετών, που έμενε στο Κόκκινο Λιμανάκι,» λέει συντετριμμένη η Ειρήνη. «Πήγαμε στο σπίτι ήταν ένα ερείπιο, δεν βρήκαμε τίποτα. Μας είπαν οι γείτονες ότι πήραν το αυτοκίνητο μαζί με μια ακόμα οικογένεια και έφυγαν. Είχαν εγκλωβιστεί εδώ. Ήταν στο μπάνιο και ανέβηκαν να πάρουν δυο πράγματα και να φύγουν. Προσπαθώ να βρω ένα Φόρντ στα αποκαΐδια. Αλλά δεν βρίσκω τίποτα. Και η οικογένειά της ψάχνει, με αυτοκίνητα με μηχανές, ψάχνουν όλοι. Ακόμα τίποτα...»


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Η Ελλάδα παράδειγμα για τη Γερμανία με το εξαήμερο εργασίας;

Στην εβδομάδα των έξι ημερών εργασίας που θα καθιερωθεί άμεσα στην Ελλάδα αναφέρονται αρκετά γερμανικά …