Θέσεις με αμοιβή με ημερομίσθιο και ένσημα

Αναζητά γυναίκες και άντρες, προσφέροντας αμοιβή με ημερομίσθιο και ένσημα, λόγω κενών θέσεων που διαθέτει η "ΣυνΚίνησις", ως εμψυχωτές/παιδαγωγούς -ηθοποιούς (ηλικίας 20 -35) για βιωματικά εκπαιδευτικά προγράμματα σε σχολεία εντός αλλά και ενίοτε εκτός Αττικής, παραστάσεις και πολιτιστικές δράσεις σε παιδιά και εφήβους.

Προϋποθέσεις: Πλήρης διαθεσιμότητα τα πρωινά, θεατρικό παιχνίδι, υπευθυνότητα, αφοσίωση, εργατικότητα, ανθεκτικότητα, συνέπεια, χαμόγελο, Ι.Χ ή δίπλωμα οδήγησης αυτοκινήτου

Εκτιμητέα προσόντα: Τραγούδι , γνώση μουσικού οργάνου, εργασιακή εμπειρία με παιδιά

Η μέθοδος που ακολουθεί η ΣυνΚίνησις είναι αυτή του θεατρικού παιχνιδιού (μέθοδος Λάκης Κουρετζής ). Η αγάπη για τα παιδιά και η αφοσίωση στις αρχές της ομάδας είναι απαραίτητη.

  • Στείλτε ενημερωμένο βιογραφικό με επισυναπτόμενη φωτογραφία στο info@sinkinisis.com
  • Εάν πληρείτε τις προϋποθέσεις, θα ειδοποιηθείτε τηλεφωνικώς για την ακρόαση.
  • Οι εμψυχωτές που θα επιλεγούν θα πρέπει να εκπαιδευτούν στα προγράμματα της ομάδας.

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΚΚΕ: Η κυβέρνηση να δώσει άμεσα εξηγήσεις σχετικά με τη διάρρηξη στο υπουργείο Εσωτερικών

"Οι πολιτικές ευθύνες της κυβέρνησης είναι δεδομένες, όσα πορίσματα κι αν εκδώσει για να καλύψει …