Σε ανοιχτή βάση δεδομένων οι αγνοούμενοι της φονικής πυρκαγιάς (ΦΩΤΟ)

Μια ανοιχτή ψηφιακή βάση δεδομένων για τους αγνοούμενους των καταστροφικών πυρκαγιών, έχει ανέβει στο διαδίκτυο.  Στην διεύθυνση missingpeople.audax.gr, μπορούν όσοι δεν μπορούν να εντοπίσουν κάποιον δικό τους να βάλουν την φωτογραφία του, προκειμένου αν υπάρχει κάποιος που γνωρίζει κάτι να βοηθήσει μέσω μηνύματος.

Ήδη έχουν μπει 21 άτομα εκεί

Ο ακριβής αριθμός των αγνοούμενων δεν έχει προσδιοριστεί προς το παρόν, καθώς η πυροσβεστική υπηρεσία έχει ελέγξει ένα μικρό ποσοστό των σπιτιών που έχουν καταστραφεί.

Ανάμεσά τους και η γνωστή ηθοποιός Χρύσα Σπηλιώτη,καθώς και ο σύζυγός της Δημήτρης Τουρναβίτης, αθλητής αλιείας του Ναυταθλητικού Ομίλου Τζιτζιφιών Καλλιθέας.

Η γνωστή ηθοποιός βρισκόταν στο Μάτι και τα ίχνη της έχουν χαθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, από περιοίκους, έχει καεί το σπίτι της και η βάρκα της, ενώ το ΙΧ της βρέθηκε καμένο κάπου κοντά στο Κόκκινο Λιμανάκι, όπου βρέθηκαν τα πολλά θύματα.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ρεύμα: Σταθεροποίηση των τιμολογίων αναμένεται τον Μάιο

Σύμμαχος των καταναλωτών είναι κατά κύριο λόγο οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, η συμμετοχή των οποίων …