A firefighter stands in front of a burning house during a wildfire in Kineta, near Athens, on July 23, 2018. - More than 300 firefighters, five aircraft and two helicopters have been mobilised to tackle the "extremely difficult" situation due to strong gusts of wind, Athens fire chief Achille Tzouvaras said. (Photo by VALERIE GACHE / AFP) (Photo credit should read VALERIE GACHE/AFP/Getty Images)

Δήλωση τρόμου ότι ο αριθμός των νεκρών θα πλησιάσει τους 100!

«Η πληροφόρηση που έχω, είναι ότι ο αριθμός των αγνοούμενων βρίσκεται ανάμεσα σε 40 και 50», δήλωσε ο δήμαρχος Ραφήνας, Βαγγέλης Μπουρνούς, στον "ΣΚΑΙ".

«Εκτιμώ ότι ο αριθμός των νεκρών μαζί με αυτούς που δεν θα μπορέσουν να επιβιώσουν διότι υπάρχουν άνθρωποι με σοβαρά εγκαύματα και νοσηλεύονται στα νοσοκομεία σε κρίσιμη κατάσταση, θα πλησιάσει τους 100», συμπλήρωσε ο δήμαρχος Ραφήνας.

«Το έχω πει εδώ και μέρες γιατί ήμουν μέσα στη φωτιά», είπε ακόμη ο κ. Μπουρνούς για να αναφερθεί στη συνέχεια στην κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή, την καταγραφή των ζημιών και τις ενέργειες που γίνονται για την αποζημίωση κατοίκων και την αποκατάσταση των υποδομών.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μαρινάκης: Οι ελληνικές θέσεις διατυπώνονται πάντοτε ξεκάθαρα από τον πρωθυπουργό

O κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε ότι κατά τη διάρκεια της συνάντησης του πρωθυπουργού με τον Τούρκο …