«Φοβάμαι μανούλα, αλλά εσύ μην έρθεις είναι όλα κλειστά» (VIDEO&ΦΩΤΟ)

«Προσπαθώ να μοιάσω στην κορούλα μου, που ήταν πάντα μαχήτρια και κατάφερνε να το αποδεικνύει με κάθε τρόπο. Ξέρω ότι ο Γρηγόρης θα έκανε ό,τι καλύτερο για να σωθούν. Το ότι δεν τα κατάφερε ήταν απλά θέληση του Κυρίου. Ακούω στα αφτιά μου την γλυκά τρεμάμενη φωνούλα του Ανδρέα:

  • «Φοβάμαι μανούλα, ανησυχώ πολύ, θα φανώ δυνατός, αλλά εσύ μην έρθεις μαμά.
  • Θέλω να μην έρθεις, είναι όλα κλειστά, δεν θα τα καταφέρεις».

Προσπάθησα να φτάσω κοντά τους, τέσσερις ώρες προσπαθούσα με κάθε τρόπο να πλησιάσω. Όταν εγκατέλειψα την προσπάθεια, σκεπτόμενη ότι θα ήταν καλύτερα να μην κινδυνεύσω κι εγώ, ώστε να μπορώ να βοηθήσω αν χρειαστεί. Δεν έχω λόγια. Όταν θα καταφέρω να αναγνωρίσω και τα αγόρια μου -γιατί ο κρατικός μηχανισμός και σε αυτό έχει χάσει τον μπούσουλα- θα σας πω με βεβαιότητα ότι έχασα τα πάντα. Να αγκαλιάζετε τα παιδιά σας κάθε μέρα».

Η παράγραφος αυτή ανήκει σύμφωνα με το "ΣΚΑΙ", στην μητέρα της ο 13χρονης Εβίτας Φύτρου, που φλεγόμενη πήδηξε στο γκρεμό από ύψος 15 μέτρων, και του 11χρονου Αντρέα, που κάηκε μαζί με τον πατέρα του τον 54χρονη Γρηγόρη...


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Συνάντηση Μητσοτάκη με Ερντογάν στην Άγκυρα: Η ατζέντα, τα «αγκάθια» και οι στόχοι της Αθήνας

Το μήνυμα που έστειλε ο Έλληνας πρωθυπουργός στον Τούρκο πρόεδρο ενόψει της μεταξύ τους συνάντησης …