Στο έλεος της πύρινης λαίλαπας βρέθηκαν εκπρόσωποι της showbiz (ΦΩΤΟ)

Από την καταστροφική μανία της φωτιάς δεν γλίτωσαν ούτε οι περιουσίες γνωστών Ελλήνων, οι οποίοι μένουν στις πληγείσες περιοχές. Η Χριστίνα Λαμπίρη, η Ζωζώ Σαπουντζάκη και αρκετοί άλλοι είδαν τα σπίτια τους να «παραδίδονται» στις φλόγες, ενώ κάποιοι άλλοι στάθηκαν περισσότερο τυχεροί, αφού βρέθηκαν αντιμέτωποι με τον πύρινο εφιάλτη, αλλά οι ζημιές ήταν λιγότερες.

Η Χριστίνα Λαμπίρη γλίτωσε από θαύμα, αφού τελευταία στιγμή κατάφερε με το σύζυγό της, Θανάση Αδαμόπουλο να σωθούν από τη φωτιά. Το σπίτι τους που βρίσκεται στο Κόκκινο Λιμάνι, καταστράφηκε ολοσχερώς.

Στις φλόγες παραδόθηκε και το σπίτι της Νίκης Βίσση, αδελφή της Άννας, το οποίο βρισκόταν, επίσης, στην περιοχή Μάτι. Οι κόποι μιας ζωής χάθηκαν μέσα σε μια στιγμή για την Ζωζώ Σαπουντζάκη, αφού το σπίτι της στην Κινέτα καταστράφηκε ολοσχερώς. Όλα έγιναν στάχτη, όπως δήλωσε σοκαρισμένη η ίδια. Η αγαπημένη ηθοποιός μόλις ξέσπασε η φωτιά, έφυγε από την περιοχή, όπου φιλοξενήθηκε σε φιλικό σπίτι.

Με μία ανάρτησή της στα social media, η τραγουδίστρια Μελίνα Μακρή έκανε γνωστό ότι το πατρικό της σπίτι στην Κινέτα κάηκε ολοσχερώς. «Μαύρη μέρα ξημέρωσε σήμερα.... καταστροφή, θάνατος, οργή» έγραψε μεταξύ άλλων. Η Νένα Χρονοπούλου με την οικογένεια της νοικιάζουν σπίτι στο Νέο Βουτζά. Η οικογένεια όταν ξέσπασε η φωτιά απουσίαζε, όμως, όπως αποκάλυψε η ίδια με μία ανάρτηση στο Facebook κάηκε το αυτοκίνητό της, ενώ το σπίτι δεν έπαθε ζημιές.

Ολοσχερώς κάηκε το σπίτι της Ζωζώς Σαπουντζάκη στην Κινέτα από την καταστροφική πυρκαγιά. Η αγαπητή ηθοποιός είναι συντετριμμένη καθώς όπως δήλωσε στο protothema.gr χάθηκε όλη της η ζωή.
«Δεν έμεινε τίποτα. Ούτε τα μάρμαρα. Επισκέφθηκα το σπίτι σήμερα στις 6:30 το πρωί και δεν το πίστευα. Κάηκε μέχρι και το ψυγείο, τόσο δυνατή ήταν η πυρκαγιά. Μια καριέρα ετών έγινε στάχτη. Σήμερα δεν έχω ρούχα να φορέσω. Κάηκαν οι ντουλάπες μου, οι αναμνήσεις μου, όλα! Αυτό ήταν το κύριο σπίτι μου δεν ήταν το εξοχικό μου. Πήρε αμέσως φωτιά γιατί ήταν επενδεδυμένο με ξύλο. Εκεί μέσα είχα όλη μου τη ζωή. Τα πορτρέτα μου, τις παιδικές μου φωτογραφίες, τις φωτογραφίες των γονιών μου, όλα έγιναν στάχτη. Δεν αναπληρώνονται με τίποτα όλα αυτά. Τι να κάνω, δεν ξέρω. Έχω σοκαριστεί.»

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Η απάντηση του Βελόπουλου στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο

Ο πρόεδρος της Ελληνικής λύσης εξαπέλυσε επίθεση στον πρωθυπουργό λέγοντας ότι «η δήλωση του Αρχιεπισκόπου …