Συνηµµένα τα απαιτούµενα δικαιολογητικά για 18 θέσεις

Ανακοινώνεται η πρόσληψη µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, συνολικού αριθµού δέκα οκτώ (18) ατόµων στις ελαιοκοµικές περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, ειδικότητας Λοιπού Εργατοτεχνικού Προσωπικού ΥΕ, (µέχρι 60 ηµεροµίσθια ανά άτοµο και για χρονικό διάστηµα από την ηµεροµηνία πρόσληψής τους µέχρι 30.11.2018),  για την κάλυψη παροδικών αναγκών της ∆ιεύθυνσης Αγροτικής Οικονοµίας & Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, στο πλαίσιο του Προγράµµατος Καταπολέµησης του ∆άκου της Ελιάς έτους 2018.

Ειδικότητες:

  • 4 ΛΟΙΠΟ ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΥΕ: ΕΡΓΑΤΕΣ ΑΠΟΘΗΚΗΣ
  • 14 ΛΟΙΠΟ ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΥΕ

Υποβολή αιτήσεων συµµετοχής

Οι ενδιαφερόµενοι καλούνται να υποβάλουν απλή αίτηση µε συνηµµένα τα απαιτούµενα δικαιολογητικά, στα γραφεία της υπηρεσίας µας στην ακόλουθη διεύθυνση:

  • Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, Πλατεία Ελευθερίας 1, Τ.Κ.73134, Χανιά, απευθύνοντάς την στην: ∆ιεύθυνση ∆ιοικητικού-Οικονοµικού, Τµήµα Προσωπικού & Μισθοδοσίας, (τηλ. επικοινωνίας: 28213-40186, 28213-40283, 28213-40137).

Η προθεσµία υποβολής των αιτήσεων είναι πέντε (5) ηµερολογιακές ηµέρες και αρχίζει από την επόµενη ηµέρα της τελευταίας ανάρτησης της παρούσας στο κατάστηµα της υπηρεσίας µας (Ταχ. ∆/νση: Πλατεία Ελευθερίας 1, Τ.Κ. 73134, Χανιά), της ∆ιεύθυνσης Αγροτικής Οικονοµίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων (Ταχ. ∆/νση: Αγυιά, Τ.Κ.73103, Χανιά) και στο χώρο ανακοινώσεων του δηµοτικού καταστήµατος ∆ήµου Χανίων.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χρηματιστήριο - Κλείσιμο: Πτώση 0,28%, στα 157,09 εκατ. ευρώ ο τζίρος

Η αγορά παρουσίασε καλύτερη εικόνα σε σχέση με αυτή των ευρωπαϊκών αγορών οι οποίες κατέγραφαν …