"Πατέρας" ανάγκασε τον 5 μηνών γιο του να καταπιεί μωρομάντηλο

Τη δική του μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ένα αγοράκι 5 μηνών, το οποίο επιχείρησε να πνίξει ο ίδιος του ο πατέρας.  Ο 32χρονος Michael Hurley φρόντιζε τον 5 μηνών γιο του. Μόλις γύρισε η μητέρα βρήκε το παιδί τους να πνίγεται σπίτι τους στο Tapron Springs, στη Φλόριντα.

Αμέσως τράβηξε το ματωμένο μωρομάντληλο από τον λαιμό του και βγήκε έξω ζητώντας βοήθεια. Οι αρχές συνέλαβαν τον 32χρονο με την κατηγορία της απόπειρας δολοφονίας. Υποστήριξε ότι ήταν ένα φριχτό ατύχημα.

Είπε στους αστυνομικούς πως δεν μπορούσε να θυμηθεί τι ακριβώς είχε συμβεί. Το ματωμένο μωρομάντηλο που εξέτασαν οι αρχές περιείχε και χανζαπλάστ χωρίς αίμα. Κάτι που έκανε τους ερευνητές να απορρίπτουν το ενδεχόμενο του ατυχήματος.

Εκτιμούν ότι ο πατέρας ανάγκασε τον 5 μηνών γιο του να καταπιεί το μωρομάντηλο. Το άτυχο βρέφος βρίσκεται σε μηχάνημα υποστήριξης ζωής και δίνει μάχη για να κρατηθέι στη ζωή.

Η μητέρα είπε στις αρχές πως το 5 μηνών αγοράκι πάσχει από αναπτυξιακές καθυστερήσεις λόγω επιπλοκών στη γέννα.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φωτιά τώρα στην Κερατέα

Φωτιά τώρα, απόγευμα Δευτέρας 27.5.2024, στην Κερατέα στην περιοχή Δημολάκι του δήμου Λαυρεωτικής   Σύμφωνα …