Στα «κρυφά» για να αποφύγει την κατακραυγή ο πρωθυπουργός (ΦΩΤΟ)

"Επισκέφθηκα σήμερα το τόπο της τραγωδίας. Συνομίλησα με πολίτες, μηχανικούς, στρατιώτες, πυροσβέστες και εθελοντές. Ανείπωτη θλίψη μα και απέραντος σεβασμός σε όσους έδωσαν την άνιση μάχη με τις φλόγες και τώρα δίνουν τη μάχη της αποκατάστασης."

Με αυτή την σύντομη παράγραφο ο πρωθυπουργός ενημέρωσε για την σύντομη επίσκεψή του, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, στο Μα΄τι, προκειμένου να δει από κοντά το μέγεθος της καταστροφής...

Όχι δεν είχε σκοπό να μελετήσει τις εικόνες προσεκτικά και πήγε στη "ζούλα"....Ήθελε απλά να αποφύγει τις επίμονες δημοσιογραφικές ερωτήσεις και να μην έρθει αντιμέτωπος με κατοίκους, που έχασαν τα υπάρχοντά τους, τα σπίτια τους, τους δικούς τους ανθρώπους.

Μάλιστα το κυβερνητικό επιτελείο είχε μελετήσει και την ώρα που θα κάνει "αυτοψία" ο πρωθυπουργός, ώστε να μην συναντηθεί με τα κανάλια πλην του συνεργείου της ΕΡΤ που τους ακολουθούσε.....Γιατί και αν βρισκόταν  αντιμέτωπος με αντιδράσεις, φυσικά η ΕΡΤ δεν θα το δημοσιοποιούσε.....

"Ελεύθερη" δημοσιογραφία, με την μορφή της κατευθυνόμενης είδησης και των επεξεργασμένων πλάνων.....Έτσι πρόοδος και σωστή ενημέρωση των πολιτών!

Η ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα:


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Οι Χούθι θέλουν να κυριαρχήσουν στην Υεμένη

Mετά από ένα διάλειμμα περίπου δύο εβδομάδων οι αντάρτες Χούθι ξεκίνησαν ξανά τις πυραυλικές επιθέσεις …