Προσωρινά ελεύθερος ο Αρμένιος μουσικός Σερκισόβ

Με εντολή του δικαστηρίου αφέθηκε ελεύθερος προσωρινά ο 48χρονος Αρμένιος μουσικός Ασατούρ Σερκισόβ, μέχρι να συγκεντρώσει τα απαραίτητα έγγραφα ανανέωσης της άδειας παραμονής του και να αποφύγει την απέλαση.
Ο αρμενικής καταγωγής, μουσικός με προϋπηρεσία πάνω από δέκα χρόνια στη Λυρική Σκηνή της Αθήνας και με 20 συνολικά χρόνια στην Ελλάδα, συνελήφθη την προηγούμενη εβδομάδα, όταν πήγε να δηλώσει κλοπή στην Αστυνομία. Είχε όμως την ατυχία να έχει λήξει η άδεια παραμονής του από το 2017 και γι΄αυτό συνελήφθη.
Το θέμα του ανακίνησε ο Σύλλογος Ιδιωτικών Υπαλλήλων «Η Ενωση», που ζητούσε από την Παρασκευή την άμεση απελευθέρωση του Asatur Sarkisov.
Να σημειωθεί ότι τον Αρμένιο μουσικό υπερασπίστηκε εθελοντικά δικηγόρος από την Αθήνα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, τα δικαστικά έξοδα καλύφθηκαν με έρανο μεταξύ ιδιωτών.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΕΤΕπ: Aντιπρόεδρος o Ιωάννης Τσακίρης

Ο Έλληνας πρώην υφυπουργός γίνεται μέλος της Διευθύνουσας Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων Στη Διευθύνουσα …