Σέρρες: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Νεαροί Ρομά «ξεβράκωσαν» εργάτη γης στην Ηράκλεια

Νέο απίστευτο περιστατικό με θύμα μετανάστη εργάτη γης, το οποίο έλαβε χώρα στην περιοχή Ηράκλειας Σερρών πριν από 15 μέρες, μας καταγγέλθηκε από το Σύλλογο Ιδιωτικών Υπαλλήλων "Η ΕΝΩΣΗ".

Συγκεκριμένα εργάτης γης που βγάζει το ψωμί του καθαρίζοντας οικόπεδα μεταναστών, δέχθηκε επίθεση από ομάδα νεαρών Ρομά.

Οι αδίστακτοι νεαροί βλέποντας ότι φουσκώνει κάτι στη φόρμα εργασίας του εργάτη νόμιζαν ότι είναι το πορτοφόλι του.

Του επιτέθηκαν και του έβγαλαν τη φόρμα, αφήνοντας τον μόνο με τα εσώρουχα. Τελικά όμως αυτό που φούσκωνε στη φόρμα εργασίας δεν ήταν πορτοφόλι. αλλά το κινητό τηλέφωνο του εργάτη ο οποίος διαπομπεύτηκε με αυτόν τον πρωτοφανή τρόπο.

Ευτυχώς πέρασε μετά από λίγη ώρα κάποιος περαστικός ο οποίος πήγε στο σπίτι του και του έφερε καινούργια ρούχα για να μπορέσει να κυκλοφορήσει.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μαρινάκης: Ο Κασσελάκης προσπαθεί να εργαλειοποιήσει πολιτικά την αποφυλάκιση του Μιχαλολιάκου

«Τόλμησε σήμερα, αντί να σιωπήσει για τις πράξεις και τις παραλείψεις του κόμματός του, να …