Απολαυστικές εικόνες από το πλημμυρισμένο μετρό στη Σουηδία! (ΦΩΤΟ)

Είναι γνωστό πως οι Σουηδοί είναι κάπως πιο ανοιχτόμυαλοι στις απόψεις τους από ότι πολίτες σε άλλες χώρες, αλλά αυτό που συνέβη σε ένα σταθμό τρένου δύσκολα θα το σκεφτόταν κανείς άλλος.

Κι αυτό γιατί όπως περιγράφει το "iefimerida.gr", λίγο ο μουντός καιρός για τον οποίο φημίζεται η Σουηδία και λίγο η ανυπομονησία για τις καλοκαιρινές διακοπές είχαν ως αποτέλεσμα οι Σουηδοί να δουν με άλλο  μάτι μία ξαφνική πλημμύρα στον σταθμό τρένου.

Τι έκαναν; Αρπαξαν τα μπρατσάκια, τα φουσκωτά τους και τις μάσκες τους για να μετατρέψουν τον πλημμυρισμένο σταθμό σε... πισίνα.

Κάνοντας, λοιπόν, βόλτα στον πλημμυρισμένο σταθμό πάνω σε φουσκωτά και κρατώντας ταυτόχρονα ομπρέλα μιας και έβρεχε πολύ, οι Σουηδοί έμοιαζαν από τις φωτογραφίες να το απολαμβάνουν στο έπακρον την ώρα που κολυμπούσαν μάλιστα και δίπλα στις κυλιόμενες σκάλες του σταθμού.

Οι φωτογραφίες μοιάζουν λες και έχουν βγει από ταινία καθώς πάνω από 10 άτομα έκαναν μακροβούτια στο σταθμό.

Πάντως για κακή τους τύχη το πάρτι σταμάτησε γρήγορα, καθώς η στάθμη του νερού κατέβηκε μετά από παρέμβαση της πυροσβεστικής.

Επίσης μπορεί οι φωτογραφίες να προκαλούν γέλιο στους περισσότερους, αλλά υπήρξαν και αυτοί που ανέφεραν πως μία τέτοια πράξη δεν ήταν τόσο ασφαλής, καθώς οι «λουόμενοι» θα μπορούσαν να πάθουν ηλεκτροπληξία ή ακόμη και να μολυνθούν από κάποιο μικρόβιο, καθώς το νερό ήταν βρώμικο.

Άλλοι πάντως έμειναν στην αστεία πλευρά της υπόθεσης αποκαλώντας «τρομερούς και απίστευτους» όσους το τόλμησαν.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πότε πληρώνεται το ΚΕΑ Μαιου 2024

Πότε πληρώνεται το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα, πρώην ΚΕΑ, Μαΐου 2024. Πότε εμφανίζονται διαθέσιμα τα χρήματα …