Πρακτική άσκηση με 720 ευρώ αμοιβή

Αιτήσεις για πρακτική άσκηση με αμοιβή, για να συμβάλλουν στο έργο του οργανισμού σύμφωνα με την τεχνογνωσία και τα ενδιαφέροντά τους, δέχεται ο οργανισμός "Frontex", από υποψηφίους «υψηλού επιπέδου, από ένα φάσμα εκπαιδευτικού και επαγγελματικού υπόβαθρου.

«Το πρόγραμμα πρακτικής άσκησης της Frontex παρέχει την ευκαιρία απόκτησης πρακτικής εργατικής εμπειρίας στη συνεργασία στον τομέα των εξωτερικών συνόρων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, απόκτησης γνώσης για την Ευρωπαϊκή Ένωση, τους θεσμούς και τις δραστηριότητες της, αλλά και εφαρμογής των γνώσεων που αποκτήθηκαν κατά τη διάρκεια σπουδών ή εργασίας».

Απαραίτητα προσόντα

  • University degree (at least Bachelor’s degree) in social sciences, international relations, law, intelligence/security studies or similar
  • Excellent written and spoken English (C1 level at least)
  • Experience with statistics and data analysis theory and software, in particular excel and SAS
  • Skills in quantitative data analysis

Οι υποψήφιοι θα λάβουν 720 ευρώ το μήνα. Η τοποθεσία πραγματοποίησης της πρακτικής είναι τα κεντρικά του οργανισμού στη Βαρσοβία της Πολωνίας.

ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πότε πληρώνεται το ΚΕΑ Μαιου 2024

Πότε πληρώνεται το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα, πρώην ΚΕΑ, Μαΐου 2024. Πότε εμφανίζονται διαθέσιμα τα χρήματα …