Ετήσιες θέσεις με πολύ καλές αμοιβές

Αιτήσεις δέχεται για την πλήρωση είκοσι (20) κενών θέσεων για πλήρη ή μερική απασχόληση, οι οποίες χρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, ως "Ειδικών Επιστημόνων" κάτω από διάφορα ερευνητικά προγράμματα συμπεριλαμβανομένου του προγράμματος αναβάθμισης σε Ευρωπαϊκό Κέντρο Αριστείας KIOS CoE Teaming, και από διάφορα εθνικά προγράμματα ή έργα χρηματοδοτούμενα από τη βιομηχανία, το Κέντρο Αριστείας για Έρευνα και Καινοτομία «ΚΟΙΟΣ» του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Οι υποψήφιοι και υποψήφιες για τις συγκεκριμένες θέσεις θα πρέπει να έχουν εξειδικευμένες γνώσεις και εμπειρία σε ένα ή περισσότερους από τους ακόλουθους τομείς: συστήματα ηλεκτρικής ενέργειας, δίκτυα τηλεπικοινωνιών, ευφυή συστήματα μεταφορών (intelligent transportation systems), ευφυή δίκτυα νερού (smart water networks), συστήματα αυτόματου ελέγχου, υπολογιστική νοημοσύνη (computational intelligence), machine learning, βελτιστοποίηση και δίκτυα (optimization and networks), embedded systems, Internet of Things, διάγνωση σφαλμάτων (fault diagnosis), cyber-security, reliability, resiliency, dependable integrated systems, software defined radio, and fault tolerance. Υποψήφιοι/ες με εξαιρετικό μαθηματικό υπόβαθρο ή/και εμπειρία στην ανάπτυξη αλγορίθμων και λογισμικού ενθαρρύνονται να υποβάλουν αίτηση.

  • Η εργοδότηση των ερευνητών/τριών θα γίνεται με συμβόλαιο.
  • Η διάρκεια απασχόλησης θα είναι ενός έτους, με δυνατότητα ανανέωσης βάση απόδοσης για μεγάλη χρονική περίοδο χωρίς περιορισμούς.
  • Ο μηνιαίος μισθός συμπεριλαμβάνει εισφορές εργοδοτούμενου, θα είναι αναλόγως προσόντων και πείρας και θα κυμαίνεται μεταξύ €1000-€2000 για κατόχους BSc/MSc και μεταξύ €1800-€3000 για κάτοχους PhD. Ο 13ος μισθός είναι ενσωματωμένος στον μηνιαίο μισθό.

Οι εν λόγω θέσεις δεν προνοούν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, ωστόσο το Πανεπιστήμιο Κύπρου παρέχει τη δυνατότητα εάν ο εργοδοτούμενος ή η εργοδοτούμενη το επιθυμεί να γίνει μέλος στο κρατικό σχέδιο της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης (ετήσιο κόστος ανά άτομο €550) ή να ενταχθεί στο Ιδιωτικό Σχέδιο Ιατροφαρμακευτικής Περίθαλψης (κόστος 5,5% επί του ακαθάριστου μισθού). Άδεια μητρότητας, θα χορηγείται βάση τους περί Κοινωνικών Ασφαλίσεων Νόμους του 1980 έως 2012.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Δένδιας: Επισκέφθηκε φυλάκια στο Καστελλόριζο

Ο υπουργός αντάλλαξε ευχές με τα στελέχη και τους οπλίτες και τους ευχαρίστησε για την …