Ξεκίνησαν νωρίς οι καλοκαιρινές διακοπές του Κώστα Πηλαδάκη;


Με παρατεταμένες διακοπές που ξεκίνησαν σποραδικά στα μέσα Ιουλίου προσπαθεί να «αποφορτιστεί» από τα επιχειρηματικά άγχη...ο Κώστας Πηλαδάκης, γνωστός επιχειρηματίας του τζόγου και...του Μυκονιάτικου lifestyle.

Θαμώνες του κοσμοπολίτικου «Nammos» τον τοποθετούν από νωρίς στο «Νησί των Ανέμων», ειδικά την εβδομάδα της συναυλίας του επιστήθιου φίλου του Αντώνη Ρέμου, ενώ, όπως δηλώθηκε σε φιλικά του πρόσωπα, επιθυμία του είναι να συνεχίσει τις διακοπές με την οικογένεια του μέχρι τις 20 Αυγούστου.

Η επιστροφή του μάλιστα στην Αθήνα είναι εκ των εξελίξεων επιβεβλημένη, αφού...στις 15 Σεπτεμβρίου η Υβόννη Μπόσνιακ και ο Αντώνης Ρέμος θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας έχοντας ως παρανυφάκι την κόρη τους, Ελένη.

Μάλιστα, η ίδια η μέλλουσα νυφούλα αποκάλυψε ποιοι θα τους παντρέψουν, ποστάροντας δυο φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, επιβεβαιώνοντας ότι η Μαρία Μπεκατώρου και ο Κώστας Πηλαδάκης θα είναι οι κουμπάροι τους!

Οι επιχειρηματικές «φουρτούνες» και τα δυσθεώρητα χρέη που έχει να διαχειριστεί ο κ. Πηλαδάκης, φαίνεται να μην «πτοούν» τον πάλαι ποτέ ισχυρό άνδρα της Super League, ο οποίος δεν δείχνει διατεθειμένος να αλλάξει τις καθημερινές του συνήθειες για χάρη...της κρίσης!

Προσφάτως μάλιστα η εφημερίδα «Καθημερινή της Κυριακής» αποκάλυψε πως στους εργαζόμενους του Καζίνο Ρίο οφείλονται 10 και πλέον μηνιάτικα από τη μισθοδοσία τους.

Πολλοί δε από αυτούς ίσως να μην έχουν καν την οικονομική δυνατότητα να μεταβούν για εργασία στο καζϊνο, πόσο μάλλον να πάνε σε κοντινές παραλίες για μπάνιο ή ακόμα και να τολμήσουν να σκεφτούν...καλοκαιρινές διακοπές...


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Τασούλας: Το παράδειγμα μιας ζωής με προσφορά μας άφησε ο Λευτέρης Καλογιάννης

Ο κ. Τασούλας σημείωσε επίσης ότι «Το τελευταίο ίσως από τα γραπτά του, που ήταν …