Πτώμα μωρού σε ποτάμι! (ΦΩΤΟ)

Μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα βρέθηκε ένα ζευγάρι από την Οκλαχόμα που είχε πάει για λίγες μέρες στην Νέα Υόρκη. Το ανδρόγυνο είδε το πτώμα ενός μωρού να επιπλέει στο ποτάμι κάτω από τη γέφυρα του Μπρούκλιν.

Οι αστυνομικοί προσπαθούν να ταυτοποιήσουν το αγόρι, που ήταν μόλις οκτώ μηνών, αλλά και να διαπιστώσουν πώς βρέθηκε εκεί.

Όπως είπε ο 46χρονος άνδρας, προσπάθησε να βγάλει το μωρό από το νερό, λίγο αφού το είδε η γυναίκα του να επιπλέει με το πρόσωπο προς τα κάτω, φορώντας μόνο την πάνα του και ανάμεσα σε σκουπίδια.

«Νόμιζα ότι ήταν κούκλα», είπε ο άνδρας και συμπλήρωσε ότι η Αστυνομία τον έβαλε σε αναμονή μέχρι να διαπιστώσει αν πράγματι επρόκειτο για παιδί. Τότε έδωσε το τηλέφωνο στη σύζυγό του και πήγε κι έπιασε το παιδί.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί, που απέκλεισαν το σημείο και έπιασαν το νεκρό παιδί μέσα από το νερό και στη συνέχεια μαζί με τον άνδρα που το βρήκε, προσπάθησαν να το επαναφέρουν, μέχρις ότου να φτάσει το ασθενοφόρο. Το πλήρωμα διαπίστωσε πως το παιδάκι ήταν νεκρό.

Το σωματάκι του καταλήγει το "ant1news" δεν έφερε σημάδια κακοποίησης και ο ιατροδικαστής θα συμπεράνει τα αίτια του θανάτου του.

Ο άνδρας που βρήκε το μωρό το έβγαλε φωτογραφίες, ώστε να προσπαθήσει να το αναγνωρίσει κάποιος.


 

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Στρατηγική συνεργασία Πειραιώς - Dimand

Η εν λόγω συνεργασία αφορά αρχικά στην υλοποίηση τεσσάρων έργων ανάπτυξης ακινήτων Στη σύναψη στρατηγικής …