Λαμπάδιασε όχημα εν κινήσει-Μέσα ήταν μητέρα με ένα παιδί (VIDEO)

Δύσκολες στιγμές έζησε μια νεαρή μητέρα με το μικρό παιδάκι της στΙς Καρούτες Πύργου. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε, από τη μια στιγμή στην άλλη, εν κινήσει, λαμπάδιασε.  Η μητέρα έντρομη, προσπάθησε να ακινητοποιήσει το αυτοκίνητο και να βγάλει το τρίχρονο παιδί της μέσα από αυτό, χωρίς να τους αγγίξουν οι φλόγες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του "ilialive.gr" η νεαρή μητέρα, αντιλήφθηκε τη μυρωδιά της βενζίνης στιγμές πριν ξεσπάσει η πυρκαγιά και δεν πρόλαβε καν να αντιδράσει.

Η μητέρα βγήκε γρήγορα από το αυτοκίνητο γλιτώνοντας τόσο η ίδια όσο και το παιδί της και βρήκε "καταφύγιο" σε γειτονικό σπίτι.  Άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου έφτασαν με δύο οχήματα και άντρες του Ανακριτικού Τμήματος, όπου κατέσβησαν τη φωτιά και έκαναν έρευνα για τα αίτια της πυρκαγιάς.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Ο Στέφανος Κασσελάκης, θα βρίσκεται πάντα δίπλα στους εργαζόμενους

«Θα βρίσκεται δίπλα σε όσους φοβούνται να μιλήσουν και να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους, διαφυλάσσοντας …