10 παιδιά και ένα βρέφος μεταξύ των 93 νεκρών της φονικής πυρκαγιάς (Πίνακες)

Δύο εβδομάδες μετά τη φονική πυρκαγιά της Ανατολικής Αττικής που κόστισε τη ζωή σε 92 ανθρώπους, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας παραχώρησε στην «Καθημερινή» τη λίστα με τα ονόματα των νεκρών.

Η λίστα με τους 92 νεκρούς στάλθηκε χθες από την ιατροδικαστική υπηρεσία στην Εισαγγελία Αθηνών. Σε αυτούς περιλαμβάνονται και όσοι πέθαναν στα νοσοκομεία, αλλά και δύο που δεν έχουν ταυτοποιηθεί – έχει απομονωθεί από αυτές τις σορούς DNA, αλλά δεν έχουν αναζητηθεί από συγγενικά πρόσωπα.

Ωστόσο λίγο μετά την ανακοίνωση των 92 ονομάτων, έγινε γνωστό ότι οι νεκροί αυξήθηκαν στους 93, καθώς εξέπνευσε μια γυναίκα 78 ετών η οποία νοσηλευόταν με σοβαρά εγκαύματα.

Δυστυχώς εξακολουθούν να είναι σε σοβαρή κατάσταση νοσηλευόμενοι σε ΜΕΘ ακόμη 8 άνθρωποι, ενώ υπάρχουν άλλοι 34 εγκαυματίες στα νοσοκομεία. Ανάμεσα στους εγκαυματίες είναι ένα παιδάκι.

Δείτε αναλυτικά τα 92 ονόματα:


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μαρινάκης στον ΣΚΑΪ για συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν και επίσκεψη Έντι Ράμα

Σφοδρή επίθεση από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο στον Στέφανο Κασσελάκη για τις εκφράσεις «θα τους ξεσκίσω» …