Από το ΕΚΚΑ η προκήρυξη 23 προσλήψεων διάρκειας ενός έτους

Προκηρύσσει την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας είκοσι τριών (23) συνολικά θέσεων με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, διάρκειας δώδεκα (12) μηνών, "Επικουρικού Προσωπικού", Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για την κάλυψη των αναγκών των υπηρεσιών του, το Εθνικό Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης στην Αττική.

Ειδικότητες:

  • 3 ΠΕ ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ
  • 1 ΠΕ ΚΟΙΝ. ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ με κατεύθυνση την Κοινωνική Εργασία
  • 1 ΠΕ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ/ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝΜΗΧΑΝΙΚΩΝ/ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ/ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ/ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ
  • 6 ΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
  • 8 ΔΕ ΑΔΕΛΦΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΩΝ
  • 4 ΔΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΦΡΟΝΤΙΣΤΩΝ/ ΕΠΙΜΕΛΗΤΩΝ ΠΡΟΝΟΙΑΣ

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την έντυπη αίτηση και να την υποβάλουν μαζί με όλα τα συνημμένα δικαιολογητικά της Παραγράφου 4, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση:

  • ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Βασιλίσσης Σοφίας 135 και Ζαχάρωφ Τ.Κ. 11521, απευθύνοντάς την στο Τμήμα Προσωπικού & Μισθοδοσίας υπόψη Γραμματείας (τηλ. Επικοινωνίας 213 2039722-724).

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μητσοτάκης: Θερμό τετ α τετ με Λουτσέσκου στη Θεσσαλονίκη

Ο πρωθυπουργός συνεχάρη τον Ρουμάνο τεχνικό του ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Στη Θεσσαλονίκη …