Ραγδαία επιδείνωση με έντονα καιρικά φαινόμενα σήμερα και αύριο


Από σήμερα στο Ιόνιο, στα ηπειρωτικά, στις Σποράδες και στην Εύβοια αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα κατά τόπους πιθανόν να είναι έντονα, καθώς αλλάζει το σκηνικό του καιρού, αφού αναμένεται να εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες, ενώ η θερμοκρασία θα παρουσιάσει πτώση. Σύμφωνα μάλιστα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) τα φαινόμενα δεν αποκλείεται να έχουν έντονο χαρακτήρα.

Στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός γενικά αίθριος. Οι άνεμοι στα νότια από δυτικές διευθύνσεις 5 με 6 μποφόρ. Στις υπόλοιπες περιοχές από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε πτώση.

Την Τρίτη (28/08) προβλέπονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες με σποραδικές βροχές και καταιγίδες, κυρίως στα ανατολικά ηπειρωτικά και το Αιγαίο, όπου τα φαινόμενα πιθανόν κατά τόπους να είναι έντονα. Σταδιακή βελτίωση από τα δυτικά. Οι άνεμοι στα νότια δυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Στις υπόλοιπες περιοχές από βόρειες διευθύνσεις με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΥΠΕΘΟ: Για πρώτη φορά με ελάχιστο τίμημα και ηλεκτρονικές δημοπρασίες οι παραχωρήσεις αιγιαλών

Για τις παραχωρήσεις που θα γίνουν ώς τις 31 Δεκεμβρίου 2025 έχει τεθεί μία ακόμη …