∆ίµηνης διάρκειας 6 προσλήψεις

Ύστερα από την 53/2018 απόφαση του ∆ιοικητικού της Συµβουλίου ανακοινώνει ότι θα προσλάβει προσωπικό µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου (∆ίµηνης ∆ιάρκειας), συνολικού αριθµού έξι (6) ατόµων, προς κάλυψη των αναγκών των υπηρεσιών της, η Ανώνυµη ∆ηµοτική Μονοµετοχική Κατασκευαστική Εταιρεία Σαρωνικού.

Ειδικότητες:

  • 5 ΥΕ Βοηθών Σερβιτόρων
  • 1 ΥΕ Βοηθών Μαγείρων

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Οι ενδιαφερόµενοι µπορούν να υποβάλλουν αίτηση στη ∆ηµοτική Κοινότητα Αναβύσσου (∆/νση Βασ. Κωνσταντίνου & Κρήτης, Τ.Κ. 19013, Ανάβυσσος Αττικής, τηλ. 2291041220 εσωτ. 365) και αρµόδια για την παραλαβή των αιτήσεων είναι η κ. Χαλκοδαίµων Αναστασία κατά τις εργάσιµες ηµέρες και ώρες.

Οι ενδιαφερόµενοι θα υποβάλλουν την αίτηση και τα δικαιολογητικά τους εντός προθεσµίας πέντε (5) εργάσιµων ηµερών από την εποµένη της ανάρτησης της στο χώρο ανακοινώσεων της Ανώνυµης ∆ηµοτικής Μονοµετοχικής Κατασκευαστικής Εταιρείας Σαρωνικού, µέχρι και ∆ευτέρα 03/09/2018.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Γέλεν: Η ανεξαρτησία της Fed, «κλειδί» για τη χρηματοπιστωτική σταθερότητα

Στην ομιλία της την ερχόμενη Παρασκευή η Γέλεν θα επιχειρηματολογήσει ως προς τη διατήρηση της …