Πλήρωση 3 άμισθων θέσεων Πρακτικής Άσκησης

Προκηρύσσει την πλήρωση 3 άμισθωνθέσεων Πρακτικής Άσκησης διάρκειας τριών (3) μηνών (1/10/18-1/1/19), στο πλαίσιο του Προγράμματος Πρακτικής Άσκησης, το Ευρωπαϊκό Κέντρο Αριστείας Jean Monnet του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η πρακτική άσκηση θα λαμβάνει χώρα πρωινές ή μεσημεριανές ώρες (15 με 20 ώρες την εβδομάδα) με δυνατότητα ευελιξίας.

Τα Προγράμματα Πρακτικής Άσκησης του Ευρωπαϊκού Κέντρου Αριστείας Jean Monnet δίνουν την ευκαιρία στους ενδιαφερόμενους να αποκτήσουν ή να εμπλουτίσουν την ερευνητική τους εμπειρία, τις οργανωτικές και αναλυτικές τους δεξιότητες και να εξοικειωθούν με τη λειτουργία και τις απαιτήσεις ενός Κέντρου Αριστείας. Ήδη πάνω από 30 φοιτητές και/ή πτυχιούχοι ή κάτοχοι Μεταπτυχιακού Διπλώματος έχουν πραγματοποιήσει πρακτική άσκηση ή ερευνητικό έργο στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Αριστείας Jean Monnet. Στο τέλος της πρακτικής άσκησης, οι συμμετέχοντες λαμβάνουνΒεβαίωση Πρακτικής Άσκησης.

Αναλυτικότερες πληροφορίες και περιγραφή των θέσεων και των απαιτούμενων προσόντων είναι διαθέσιμες στις επιμέρους προκηρύξεις που βρίσκονται παρακάτω και επισυναπτόμενες.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μαρινάκης: Απάντηση στον ΣΥΡΙΖΑ για το Μάτι

«Αμετανόητοι, προσπαθούν να κάνουν το άσπρο μαύρο για τον Ποινικό Κώδικα και παίζουν πολιτικά παιχνίδια …