Υποβολή αιτήσεων για εγγραφή στα Δ. Ι.Ε.Κ

Άνοιξε ο νέος ιστότοπος για την υποβολή αιτήσεων για εγγραφή στα Δ. Ι.Ε.Κ, καθώς στο σύστημα αυτό μπορείτε να υποβάλετε ηλεκτρονικά την αίτησή σας για θέση καταρτιζομένου σε Δ.Ι.Ε.Κ. που εποπτεύεται από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και αφορά στο Α' εξάμηνο κατάρτισης χειμερινού εξαμήνου 2018.

Εκτός της διαδικασίας ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων είναι τα Δ.Ι.Ε.Κ. Ειδικής Αγωγής και το Δ.Ι.Ε.Κ. Ε.Κ.Ο. Επιδαύρου. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν αίτηση απευθείας στα συγκεκριμένα Δ.Ι.Ε.Κ.

Για τη συμπλήρωση της αίτησης είναι απαραίτητο να έχετε ΑΜΚΑ (Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης). Σε περίπτωση που δεν έχετε, παρακαλούμε να μεταβείτε στο πλησιέστερο ΚΕΠ. Η έκδοση του είναι άμεση.

Το σύστημα θα δέχεται αιτήσεις έως την Τρίτη 04-09-2018 στις 12 το μεσημέρι. Στο διάστημα αυτό, κάθε υποψήφιος που έχει λογαριασμό μπορεί να αλλάζει οποιοδήποτε στοιχείο της αίτησής του. Μετά τη λήξη της προθεσμίας, ΚΑΜΙΑ αλλαγή δεν γίνεται δεκτή.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους στον παρακάτω σύνδεσμο: http://diek.it.minedu.gov.gr

ΕΔΩ Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ - ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [502.75 KB]


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΟΟΣΑ: Ρυθμός ανάπτυξης 2% φέτος και 2,5% το 2025

Ο ΟΟΣΑ τονίζει ότι οι βασικές προκλήσεις που αντιμετωπίζει η ελληνική οικονομία είναι η ενίσχυση …