Στη φυλακή ξανά ο Φλώρος! Το "κόλπο" των αρχών για να πάει στην ΓΑΔΑ

Ο καταδικασμένος για το σκάνδαλο υπεξαίρεσης των εταιρειών παροχής ηλεκτρικού ρεύματος "Energa – Hellas Power" Άρης Φλώρος ο οποίος είχε αποφυλακιστεί με όρους στα μέσα Αυγούστου, για λόγους υγείας (αναπηρία άνω του 67%) μετά την απόφαση του δικαστικού συμβουλίου, θα επιστρέψει στις φυλακές.

Το Συμβούλιο Εφετών Ευβοίας με διαδικασίες-εξπρές συνεδρίασε το βράδυ της Παρασκευής, 31.08.2018.

Μετά από θετική εισήγηση του εισαγγελέα, έκανε δεκτή λίγο πριν τα μεσάνυχτα, την έφεση που άσκησε το μεσημέρι κατά του βουλεύματος αποφυλάκισης ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Ευβοίας, Λ.Σοφουλάκης.

Με το διατακτικό του βουλεύματος, ακυρώνεται το βούλευμα αποφυλάκισης και διατάσσεται η σύλληψή του.

Αμέσως ο κ. Σοφουλάκης διαβίβασε το διατακτικό στη ΓΑΔΑ και η προσαγωγή του Φλώρου μετατράπηκε σε σύλληψη, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα από την αστυνομία.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες του "newsit.gr", η εξήγηση που δόθηκε στον ίδιο για την προσαγωγή του ήταν πως πρόκειται για εξακρίβωση στοιχείων , καθώς – τυπικά- δεν είχε, μέχρι εκείνη την ώρα, ανατραπεί το βούλευμα του Συμβουλίου Πρωτοδικών Χαλκίδας, με το οποίο διατάχθηκε η αποφυλάκισή του στα μέσα Αυγούστου.

Γιατρός: Πλαστογράφησαν την υπογραφή μου

"Ότι η υπογραφή της στη γνωμάτευση του Αριστείδη Φλώρου έχει πλαστογραφηθεί", καταγγέλλει με αποκλειστική της δήλωση στο "ΝEWS 24/7", η Καλλιρόη Λάμπρου, δίνοντας νέα τροπή στην πολύκροτη αυτή υπόθεση, που έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων.

Η ιατρός, η οποία φέρεται να υπογράφει σχετική γνωμάτευση μετά από εξέταση στο εργαστήριο μελέτης ύπνου του νοσοκομείου "Ευαγγελισμός" αναφέρει επίσης ότι ουδέποτε έχει συναντήσει τον κ. Φλώρο.

Αναλυτικά η δήλωσή της έχει ως εξής:

"Σας γράφω από το εξωτερικό οπού έχω ξεκινήσει να εργάζομαι προσφάτως και έχω πέσει από τα σύννεφα με αυτά που έμαθα σήμερα.

Κατά την τριετή μου παραμονή ως Πανεπιστημιακή υπότροφος στο εργαστήριο μελέτης ύπνου του Ευαγγελισμού ουδέποτε συνάντησα τον κ. Φλώρο και ουδέποτε έβαλα την υπογραφή μου σε σχετική γνωμάτευση μελέτης ύπνου.

Η φερόμενη ως υπογραφή μου ήταν πλάστη και χρησιμοποιήθηκε καταχρηστικά για λόγο, τον οποίο και δεν γνωριζω.

Έχει θίγει η ιατρική μου τιμή και ελπίζω σύντομα να αποκατασταθεί η αλήθεια".

Με εκτίμηση

Καλλιρρόη Λάμπρου"

Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη υπογραφή είχε βαρύνουσα σημασία στην απόφαση του συμβουλίου των φυλακών ως προς την αποφυλάκιση ή μη του Αριστείδη Φλώρου.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΕΛΤΑ: Η επόμενη μέρα και το σχέδιο ανάκαμψης των Ελληνικών Ταχυδρομείων

Σημαντικές αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας της και στην αξιοποίηση των υποδομών της σχεδιάζει η διοίκηση …