Τα Αποτελέσματα προπτυχιακών-μεταπτυχιακών προγραμμάτων

Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων ελέγχου αιτήσεων εγγραφής, λόγω της εφαρμογής του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων (ΕΕ) 2016/679, θα γίνει ανά αίτηση, μέσω ειδικής εφαρμογής, με χρήση του Αριθμού Δελτίου Ταυτότητάς σας.

Εάν υποβάλατε αίτηση στην Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Φοίτησης σε 7 Προπτυχιακά και 29 Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών, για να ενημερωθείτε για το αποτέλεσμα του ελέγχου της αίτησής σας πατήστε ΕΔΩ.

Εάν υποβάλατε αίτηση στην Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Φοίτησης στο Δι-ιδρυματικό  Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Δημιουργική Γραφή (ΔΓΡ)», για να ενημερωθείτε για το αποτέλεσμα του ελέγχου της αίτησής σας πατήστε ΕΔΩ.

Εάν υποβάλατε αίτηση στην Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Φοίτησης σε Μεμονωμένες Θεματικές Ενότητες, για να ενημερωθείτε για το αποτέλεσμα του ελέγχου της αίτησής σας πατήστε ΕΔΩ.

*Τα αποτελέσματα του ελέγχου των αιτήσεων για εγγραφή στο Δι-ιδρυματικό  Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Επιστήμες της Αγωγής: Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση Ατόμων με Προβλήματα Προφορικού και Γραπτού λόγου (ΕΑΓ)», θα ανακοινωθούν την Παρασκευή 07/09/2018.

Παρακαλούμε δείτε παρακάτω τους αριθμούς πρωτοκόλλου των δεκτών αιτήσεων ανά Πρόγραμμα Σπουδών, καθώς και σχετική ενημερωτική επιστολή.

Προπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών με Θεματικές Ενότητες ετήσιας διάρκειας

Προπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών με Θεματικές Ενότητες εξαμηνιαίας διάρκειας

Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών με Θεματικές Ενότητες ετήσιας διάρκειας

Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών με Θεματικές Ενότητες εξαμηνιαίας διάρκειας

Μεμονωμένες Θεματικές Ενότητες – Λίστα δεκτών  -Ενημερωτική επιστολή


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ηλεκτρονικές επιδόσεις φορολογικών εγγράφων και υποχρεώσεις φορολογουμένων

Αριθμ. Α. 1076 – ΦΕΚ Τεύχος Β 2670/02.05.2024Καθορισμός των προϋποθέσεων, της διαδικασίας και κάθε άλλου …