Ζήτηση για πρόσληψη απίστευτης εργασίας!

Aναζητούν τον ιδανικότερο υποψήφιο, ο οποίος θα πρέπει να τριγυρνά σε διάφορες γωνιές του πλανήτη και να μεταδίδει μέσω social media τις εμπειρίες του, απολαμβάνοντας gin, φυσικά, η λονδρέζικη αλυσίδα bars Mr. Fogg’s σε συνεργασία με το Bombay Sapphire.

Όπως αναφέρει το Thrillist, η όλη διαδικασία αντλεί το concept της από την κλασική νουβέλα του Ιουλίου Βερν «Ο γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες”, με τον ιδανικό υποψήφιο να ταξιδεύει στον κόσμο περίπου όπως ο Φιλέας Φογκ. Οι προορισμοί δεν έχουν γίνει απολύτως γνωστοί, αν και στη φόρμα αίτησης που πρέπει να συμπληρώσει κάποιος, αναφέρονται πόλεις όπως η Βομβάη και το Χονγκ Κονγκ, το Τόκιο και το Σαν Φρανσίσκο, η Νέα Υόρκη και η Λισαβόνα. Εκτός από τον μισθό, τα έξοδα των εισιτηρίων και της διαμονής φυσικά και καλύπτονται.

Εκτός όμως από το γεγονός ότι θα γνωρίσει νέα μέρη, εκπρόσωπος του Bombay ανέφερε πως ο άνθρωπος που θα πάρει τη δουλειά θα βιώσει και μια «αξέχαστη εμπειρία ζωής που κοστίζει πάνω από €10.000 και περιλαμβάνει μοναδικά βράδια στα καλύτερα bar του πλανήτη”.

Τα social media όμως (όπως και η ginοποσία), δεν θα είναι η μοναδική υποχρέωση, καθώς ο τυχερός θα πρέπει να συλλέξει διάφορα βότανα, μυρωδικά και μπαχαρικά από τα μέρη που θα επισκεφθεί και τα οποία θα βοηθήσουν στη δημιουργία ενός Around the World cocktail, που θα υπάρχει στο μενού του νέου bar της Mr. Fogg’s, το οποίο θα ανοίξει σύντομα στο Λονδίνο.

Αίτηση


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ: Καταδικάζει απερίφραστα τις δηλώσεις Μίτσκοσκι

Η Συμφωνία των Πρεσπών αποτελεί ευρωπαϊκό κεκτημένο και η πλήρης συμμόρφωση με αυτήν αποτελεί αναγκαία …