3 φορές προσπάθησε να αποφυλακιστεί σαν τον Φλώρο, βαρυποινίτης! (Έγγραφο)

Να αποφυλακιστεί με τον ίδιο τρόπο και μέσω ΚΕΠΑ όπως ο Αριστείδης Φλώρος, επιχείρησε ένας από τους πιο σκληρούς του συνδικάτου εγκλήματος. Ο βαρυποινίτης που κυκλοφορεί ακόμα και εντός των φυλακών με προσωπική ασφάλεια, μέσω εξετάσεων στο ΚΕΠΑ επιχείρησε 3 φορές να αποφυλακισθεί.

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος το 2015 έφερε γνωμάτευση από το ΚΕΠΑ με αναπηρία 60%, το 2016 εμφάνισε πάλι με εξετάσεις ποσοστό αναπηρίας 81% και το 2017 τον θέλει να έχει ποσοστό αναπηρίας 85%.

Όταν η υπόθεση έγινε γνωστή από έναν υπάλληλο διατάχθηκε ΕΔΕ και δεν προχώρησαν οι διαδικασίες για το αίτημα αποφυλάκισης, η οποία όμως ακόμα δεν έχει αποδώσει ευθύνες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ δεν είναι η μοναδική περίπτωση βαρυποινίτη που επιχείρησε να αποφυλακιστεί μέσω ΚΕΠΑ, αλλά υπάρχουν και άλλες.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Youth Pass: Πότε θα καταβληθεί και αναλυτικά που θα αξιοποιηθεί

Κατά τον πρώτο χρόνο εφαρμογής του προγράμματος, έως το τέλος του 2023, περίπου 140.000 νέοι …