Εξέπνευσε μετά από 2 χρόνια μάχης με τον καρκίνο γνωστή δημοσιογράφος (ΦΩΤΟ)

Έφυγε από την ζωή, σε ηλικία 40 ετών, η δημοσιογράφος του BBC Ρέιτσελ Μπλαντ, η οποία η οποία είχε προκαλέσει βαθιά συγκίνηση εξιστορώντας τον διετή αγώνα της με τον καρκίνο στο στήθος.

Η Μπλαντ άφησε την τελευταία την πνοή το πρωί στο σπίτι της, περιστοιχισμένη από συγγενείς της, όπως ανακοίνωσε η οικογένειά της μέσω Instagram.

Η 40χρονη δημοσιογράφος έχασε την μάχη για την ζωή μια ημέρα αφότου η ίδια έγραψε στο Instagram και στο Twitter πως είχε «έλθει η ώρα» και πλέον πλησίαζε ο θάνατός της.

Η Μπλαντ είχε φιλοξενήσει εκπομπή podcast με αντικείμενο τον καρκίνο του μαστού και αφηγούνταν τον αγώνα της εναντίον της νόσου σε βραβευμένο ιστολόγιο.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της προσπάθειάς της σύμφωνα με το "skai", απέσπασε τον θαυμασμό των συναδέλφων της και του ευρύτερου κοινού για την γενναιότητα της και την ειλικρινή καταγραφή των δυσκολιών που προκαλεί η ασθένεια.

Το μήνυμά της

«Μου μένουν λίγες μέρες ζωής». Η φράση αυτή μοιάζει εφιαλτική. Τόσο να την ακούει κάποιος από το γιατρό του, όσο και να την λέει στον κόσμο… Κι όμως η 40χρονη δημοσιογράφος είχε τα «κότσια» να το μοιραστεί με όλο τον κόσμο, δημοσιεύοντας το πιο θλιβερό και σοκαριστικό tweet!

H δημοσιογράφος του ραδιοφώνου του BBC Rachael Bland αποχαιρέτησε τους πάντες γράφοντας στο λογαριασμό της στο twitter και στο instagram πως της έχουν απομείνει λίγες μέρες ζωής… Όπως είπε και ο μύθος Frank Sinatra «Φοβάμαι πως ήρθε η ώρα μου φίλοι μου». Και μάλιστα ξαφνικά. Μου είπαν πως μου μένουν μέρες…Είναι πολύ σουρεαλιστικό»….


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Τέμπη: Προανακριτική ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

Για τους Χρήστο Τριαντόπουλο, Μιχάλη Παπαδόπουλο, Θάνο Πλεύρη και Ζωή Ράπτη σχετικά με το "μπάζωμα …