Η ληστεία για γέλια! Κερδίζει το πρώτο βραβείο όλων των εποχών! (VIDEO)

Το κλειστό κύκλωμα καμερών ενός καταστήματος ηλεκτρονικών τσιγάρων κατέγραψε μια από τις πιο γελοίες απόπειρες ληστείας που έχουν γίνει. Γίνεται μια απόπειρα ληστείας να καταλήξει σε φαρσοκωμωδία; Γίνεται, αν ο επίδοξος ληστής είναι σαν τον τύπο που επιχείρησε να κλέψει την υπάλληλο του καταστήματος το απόγευμα της Κυριακής σε προάστιο του Ντένβερ.

Ο άνδρας βγάζει ένα αεροβόλο πιστόλι για να απειλήσει την ταμία, αλλά του γλιστράει από το χέρι και καταλήγει μέσα από τον πάγκο, στο σημείο που στέκεται η έντρομη υπάλληλος.

Ο επίδοξος κλέφτης σημειώνει το " E-Daily.gr", επιχειρεί να ανέβει στον πάγκο για να περάσει από την άλλη πλευρά και να μαζέψει το όπλο, όμως η κοπέλα προλαβαίνει και το αρπάζει. Οι ρόλοι αυτή τη φορά αλλάζουν και ο άνδρας τρέπεται σε φυγή. Βγαίνοντας από την πόρτα του μαγαζιού μάλιστα φαίνεται να προσπαθεί να μαζέψει το παντελόνι του που του έχει πέσει!

«Δεν υπήρχαν δαχτυλικά αποτυπώματα στο μαγαζί, αλλά σίγουρα υπάρχουν πάνω στο όπλο», ανέφερε ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, Κρις Μπέρτζες στον τηλεοπτικό σταθμό Fox 31.

Παρά το γεγονός ότι ο κλέφτης φορούσε γάντια, η αστυνομία θεωρεί ότι έχει αρκετά στοιχεία στη διάθεσή της που θα την οδηγήσουν στη σύλληψή του.


 

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Διασύνδεση POS με ταμειακές μηχανές: Τέλος χρόνου – Λήγει την Μ. Τρίτη η προθεσμία

Ο Κωστής Χατζηδάκης έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να δοθεί καμία άλλη παράταση και στις …