"Ο Λουδοβίκος στο τέλος...έχασε το κεφάλι του"


"Οι υπόδικοι των καταλήψεων και των βιαιοπραγιών στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας επανέρχονται σήμερα με νέα πρόσκληση σε «λασπομαχία», εκτοξεύοντας συκοφαντίες σε βάρος των εκπροσώπων της πλειοψηφίας των σωματείων - μελών και κατασκευάζοντας «ιστοριούλες με δράκους», προκειμένου να ξεπλύνουν τις δικές τους έκνομες πράξεις. Πρόκειται για το γνωστό αντιπερισπασμό και αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης και φυσικά την επιδίωξη συνδικαλιστικού προβαδίσματος απέναντι στον συνδικαλιστικό αντίπαλο.

Η αλήθεια όμως δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από τέτοιου είδους κατασκευάσματα και μεθοδεύσεις, ειδικά όταν υπάρχουν αποδείξεις και οι οποίες θα αναδειχθούν μέσα από διαδικασίες που επιβάλει σε τέτοιες (βρώμικες) περιπτώσεις το δημοκρατικό πολίτευμα, το δικαιϊκό και το δικανικό σύστημα της χώρας μας.

Λέμε στην ψευτοδιοίκηση ότι η λάσπη που ρίχνουν στον ανεμιστήρα δεν μας αγγίζει. Για την ακρίβεια δεν μπορεί καν να πλησιάσει σε ορατή απόσταση έντιμα και καταξιωμένα (κοινωνικά και συνδικαλιστικά) στελέχη της παράταξής μας. Το μόνο βέβαιο είναι ότι άμεσα θα αποκαλυφθεί και αυτή η μεθόδευση και τότε ο καθένας μόνος του θα αναλάβει προσωπικά τις δικές του ποινικές, οικονομικές και λοιπές ευθύνες για τις ενέργειες στις οποίες προβαίνει και στις οποίες συμμετέχει, μη δυνάμενος να κρυφθεί πίσω από συλλογικά όργανα και κομματικές παρατάξεις.

Υπό αυτές τις συνθήκες, οι απαρτίζοντες τον «αραμπά» αποστατών και κομματαρχών, ως νέοι «Λουδοβίκοι», παίζουν το χαρτί του χάους. Λασπώνουν, συκοφαντούν και επικοινωνιακά «ποινικοποιούν» κάθε πράξη και κάθε νόμιμα ληφθείσα συλλογική απόφαση του ΕΚΠ, ώστε να δικαιολογήσουν τις δικές τους σημερινές βαρβαρότητες και παρανομίες. Γνωρίζουν πολύ καλά ότι όλα όσα καταγγέλλουν έχουν κριθεί σε όλα τα επίπεδα συνδικαλιστικής κρίσης και τα μέλη των απερχόμενων διοικήσεων έχουν κριθεί για τις αποφάσεις τους από το κυρίαρχο σώμα των εκλεγμένων αντιπροσώπων. Επίσης, γνωρίζουν πολύ καλά ότι πλησιάζει η ώρα που και οι ίδιοι θα κριθούν ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης, για τις δικές τους έκνομες πράξεις.

Στις 19 Σεπτεμβρίου 2018, στο Μονομελές Πρωτοδικείο Πατρών, εκδικάζεται η αίτηση αναστολής των ψευτοεκλογών που διεξήγαγαν τον περασμένο Ιούνιο. Εκεί τελειώνουν όλα!

Γι’ αυτό, ας μην ξεχνούν, ότι, στη βάση αυτής της λογικής, ο Λουδοβίκος δεν έχασε μόνον τα αυγά και τα καλάθια, αλλά στο τέλος έχασε και το κεφάλι του."


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ μπορεί να βάλει τέλος στην κυριαρχία Μητσοτάκη

Ο Ν. Ανδρουλάκης αναφέρθηκε και στην τελευταία εξέλιξη της υπαγωγής του ΟΠΕΚΕΠΕ σε ευρωπαϊκή εποπτεία …