Προς ολοκλήρωση οι αιτήσεις προσλήψεων

Με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου επί ωρομισθία, ανακοινώνει την πρόσληψη συνολικά δεκατεσσάρων (14) θέσεων μουσικών διαφόρων ειδικοτήτων για τη λειτουργία τμημάτων του Δημοτικού Ωδείου, του τρέχοντος εκπαιδευτικού έτους 2018-19, ο Δήμαρχος Πρέβεζας . Απαραίτητη προϋπόθεση λειτουργίας των τμημάτων, είναι η ύπαρξη ενδιαφέροντος από μαθητές για την στελέχωση τους.

Η υποβολή των αιτήσεων και των δικαιολογητικών θα πραγματοποιηθεί μέσα σε προθεσμία δέκα (10) ημερολογιακών ημερών από την επομένη της δημοσίευσης της παρούσας σε ημερήσια εφημερίδα του Δήμου Πρέβεζας, έως και την Πέμπτη 20/9/2018 Παραλαβή των αιτήσεων θα γίνεται καθημερινά τις εργάσιμες ημέρες Δευτέρα-Παρασκευή και ώρες από 10.00 π.μ έως 14.00 μ.μ.στο τμήμα ανθρώπινου δυναμικού του Δήμου και στο γραφείο πρωτοκόλου. Αιτήσεις με τηλεομοιοτυπία (φαξ) ή e-mail δεν θα γίνονται δεκτές.

Για πληροφορίες σχετικά με την κατάθεση αιτήσεων και δικαιολογητικών και γενικότερα για την διαδικασία της προκήρυξης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 2682360654, 2682360633 καθημερινά τις εργάσιμες ημέρες και από ώρα 10.00-14:00.

Η αναλυτική ανακοίνωση/προκήρυξη θα αναρτηθεί στον Πίνακα Ανακοινώσεων του Δήμου Πρέβεζας, καθώς και ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του Δήμου Πρέβεζας (www.dimosprevezas.gr) και στο πρόγραμμα “Διαύγεια”.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κουτσούμπας: Η ενίσχυση του ΚΚΕ είναι το αισιόδοξο μήνυμα της κάλπης

Άρθρο του Γενικού Γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα  «Παρακολουθούμε τις αναγνώσεις του αποτελέσματος …