ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ

Ένα σοκαριστικό βίντεο φέρνει στο φως της δημοσιότητας το ERGASIANEWS που δείχνει την αγριότητα με την οποία μέλη του ΠΑΜΕ «μπούκαραν» στην εκλογοαπολογιστική συνέλευση του Εργατικού Κέντρου Κατερίνης.

Αποτέλεσμα αυτής της αγριότητας ήταν να μεταφερθεί τραυματισμένος στο Νοσοκομείο ο σύζυγος της προέδρου του ΕΚΚ. Στο βίντεο που κατ’ αποκλειστικότητα φέρνει στο φως της δημοσιότητας το ERGASIANEWS, διακρίνεται ο ένας «οξύθυμος» κύριος εκ των βίαια εισερχομένων στο κτίριο, να σηκώνει κυριολεκτικά στον αέρα τον παθόντα και σε επόμενο καρέ να τον έχει στριμωγμένο και με το χέρι στο λαιμό του.

Τελικά ο άνθρωπος λιποθύμησε και σωριάστηκε χτυπώντας στο πάτωμα, πιθανότητα από την ασφυξία που του προκάλεσε με το χέρι στο λαιμό του. Πληροφορίες θέλουν τον παθόντα να είναι χτυπημένος και στον γοφό του.

 


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μητσοτάκης: Το ψηφιακό σχολείο θα δώσει ακόμη μεγαλύτερες ευκαιρίες σε μαθητές απομακρυσμένων περιοχών

Η χώρα μας αναμένεται να έχει τριπλάσιους ρυθμούς ανάπτυξης σε σχέση με την Ευρωζώνη (2,2% …