Για ένα χρόνο άνοιξε μία θέση

Συνολικής διάρκειας έως δώδεκα (12) µήνες, ανακοινώνει την πρόθεση να σύναψη σύµβαση µίσθωσης έργου µε ένα (1) άτοµο ∆Ε Νοσηλευτής/τρια για την κάλυψη αναγκών του, το Ν.Π.∆.∆. ∆ήµου Κ. Νευροκοπίου, που εδρεύει στο Κ. Νευροκόπι.

Ο Τόπος εκτέλεσης του έργου θα είναι το ΚΑΠΗ και η δαπάνη που θα προκληθεί από τη σύναψη της σύµβασης θα ανέρχεται στο ποσό των 10.800,00€.

Οι ενδιαφερόµενοι καλούνται να υποβάλουν αίτηση µε τα απαιτούµενα δικαιολογητικά είτε αυτοπροσώπως, είτε µε άλλο εξουσιοδοτηµένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρηµένη από δηµόσια αρχή, είτε ταχυδροµικά µε συστηµένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας του

  • Ν.Π.∆.∆. ∆ήµου Κ. Νευροκοπίου, Π. Κάβδα 6 – Τ.Κ. 66033 Κ. Νευροκόπι, υπόψιν κας Ζ. Μόσχογλου, (τηλ. επικοινωνίας: 2523350165-167).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδροµικώς το εµπρόθεσµο των αιτήσεων κρίνεται µε βάση την ηµεροµηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος µετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Οι ενδιαφερόµενοι θα πρέπει να υποβάλλουν αίτηση από σήμερα 17-09-2018 έως και 26-09-2018.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βουλή: Οκτάωρη συνεδρίαση της αρμόδιας επιτροπής, για το ν/σ με το νέο δικαστικό χάρτη

Στη συνεδρίαση, παρόντες ήταν 20 αρμόδιοι εξωκοινοβουολευτικοί φορείς, οι οποίοι είχαν κληθεί για να εκφράσουν …