Προσφορά εργασίας για 20 μήνες διάρκειας

Επαναπροκηρύσσει θέση με καθεστώς έκδοσης Δελτίου Απόδειξης Παροχής Υπηρεσιών για τις παρεχόμενες υπηρεσίες του, για χρονικό διάστημα έως είκοσι (20) μήνες, για ένα "(1) Eιδικό Θεραπευτή", σύμφωνα με την από 12.3.2018 Α.Π.: Γ4β/Γ.Π. 2897 Απόφαση Υπουργού Υγείας, το ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ (ΚΕΘΕΑ), στο πλαίσιο της προγραμματικής συμφωνίας με την Περιφέρεια Αττικής, τον Δήμο Αθηναίων και τον ΟΚΑΝΑ για την υλοποίηση του προγράμματος «Δίκτυο Άμεσης Παρέμβασης για Χρήστες Ουσιών», ως "1 ΔΕ ΕΙΔΙΚΟΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ."

Οι υποψήφιοι, οι οποίοι κατέχουν τα απαιτούμενα προσόντα (γενικά και ειδικά) της επαναπροκηρυσσόμενης θέσης, πρέπει:

Nα αποστείλουν με συστημένη επιστολή σε κλειστό φάκελο μεγέθους Α4 στο ΚΕΘΕΑ στη διεύθυνση:

  • ΚΕΘΕΑ Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Κωδικός Θέσης (π.χ. ΕΙΔΘΕ-ΕΞΕ) Σορβόλου 24, 116 36 Μετς ,

Αθήνα μέσα σε αποκλειστική προθεσμία οκτώ (8) ημερών από την επόμενη της δημοσίευσης της παρούσας πρόσκλησης ενδιαφέροντος στον ημερήσιο τύπο και συγκεκριμένα έως και 24 Σεπτεμβρίου 2018, ημέρα Δευτέρα, τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Στη Βαρβάκειο ο πρωθυπουργός – Το αγκάθι της ακρίβειας και η απάντηση της κυβέρνησης

Τα μηνύματα που εξέπεμψε ο πρωθυπουργός κατά την ομιλία του στη Βουλή - Η στρατηγική …