Μητέρα ανθρώπινο κουφάρι στα δικαστήρια κατά του βίαιου γιου της!

Ένα ανθρώπινο κουφάρι εμφανίστηκε στα δικαστήρια στο Ηράκλειο, μια ηλικιωμένη προκειμένου να παραστεί σε δίκη με κατηγορούμενο τον 52χρονο τοξικομανή γιο της, ο οποίος αντιμετωπίζει την κατηγορία της κακουργηματικής ενδοιοικογενειακής βίας.

Η γυναίκα, η οποία έχει σχεδόν αποστεωθεί από τη συστηματική σωματική και ψυχική κακοποίηση που έχει υποστεί, έτρεμε σύγκορμη και μόνο στην ιδέα ότι θα αντικρίσει τον γιο αλλά και δυνάστη της ζωής της. Η εξάρτηση του από τα ναρκωτικά την έχουν μετατρέψει σε σάκο του μποξ, στα βίαια ξεσπάσματα του. Ξυλοδαρμοί, απειλές, ύβρεις και καταστροφές.

Ουκ ολίγες φορές σύμφωνα με το "cretalive.gr", βρέθηκε τετ-α-τετ με τον θάνατο, τον οποίο είδε κατάματα στο πρόσωπο του γιου της. Μία γυναίκα ράκος που ζει και ξυπνά, όπως περιγράφεται, βουτηγμένη στον τρόμο και στον πόνο με συνεχείς κρίσεις πανικού και βαριά κατάθλιψη.

Μία υπόθεση που έχει συγκλονίσει τις δικαστικές Αρχές. Τελικώς, μετά από έγγραφο αίτημα του έγκλειστου γιου της, η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε με την ηλικιωμένη να καταρρέει μέσα στο δικαστήριο με λιποθυμικό επεισόδιο.


 
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πληρώνονται τα αναδρομικά του επιδόματος γέννησης

Πληρώνονται τα αναδρομικά του επιδόματος γέννησης. Την Μεγάλη Τρίτη 30 Απριλίου 2024 θα καταβληθεί από …